Barion Pixel

Szendvics kiszállítás Budapest – Workshopok és Oryx falatkák

kézműves szendvics

Oryx ízek – az ide vezető út

Szendvics kiszállítás Budapest és Pest megyében – fedezd fel te is az Oryx ízeket.

A kézműveskedés mindig is közel állt hozzám, nagyon szeretek új technológiákat, megoldásokat felfedezni, legyen szó barkácsolástól, művészi alkotásokról, de természetesen ez a szendvicsek terén is igaz, folyamatosan zajlanak nálunk a kísérletezések újabb ízek, krémek, formák tekintetében.

Egyre több alkotóműhely nyitotta már meg kapuit, ahol a csokoládé készítéstől kezdve a különleges ékszerkészítésig rengeteg a lehetőségünk elmélyülni egy-egy adott technológia elsajátításában, melyek workshop keretében, tapasztalt szakemberek segítségével zajlanak.

Egyik kedves ismerősöm stúdiójába, vagyis alkotó műhelyébe lépve is hosszú percekig csodálattal néztem a gyönyörű tálakat, díszeket, ékszereket, melyek műgyantából készülnek.

Pontosan olyan csodaszép dolgok készülnek Náluk ezzel a technológiával, mint amiket egy nagyon elegáns üzletben nézegettem többször még Qatarban, igaz, ott horribilis áron.

Fantasztikus ötletnek tartom a workshop-ok szervezését, ahol az arra kíváncsi közönség csapatmunka keretében tudja elsajátítani az adott technikát, melyet aztán otthon is gyakorolhat.

kézműves szendvics budapest
Falatka szendvicseink a Rezina Studio művészgyanta Workshopján

Oryx ízek – Egy falat “Qatar”-zis

Mint ahogy az a legtöbb területen, itt is igaz, hogy az étel, még ha pici falatokról is beszélünk, nagyrészt hozzájárul még a közös érdeklődési körű emberek összekovácsolásához is.

A Rezina Studio által szervezett workshopokra is ez igaz, hiszen a csodálatos alkotómunka mellé tökéletesen társultak Oryx falatkáink. (Szendvics kiszállítás Budapest és Pest megyében – fedezd fel te is az Oryx ízeket)

A hagyományos, sokmagvas rozskenyér alapú falatkák mellett megtalálhatóak voltak a gluténmentes falatkák, illetve avokádókrémes falatkánk is, mely egy vegán falatka, vagyis semmilyen állati eredetű élelmiszert nem tartalmaz.

miniszedvicsek

Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett a résztvevőktől, az aprócska harapnivalók igazán tökéletesen illettek az alkotómunkához. Csodálatos alkotások születnek a Rezina Studio-ban művészgyanta használatával minden egyes workshopjuk alkalmával, melyet hetente több alkalommal is megrendeznek, mindig más és más tematikával.

A művészi munka mellé pedig kiváló lehetőséget nyújtanak falatka szendvicseink, vagy akár miniszendvicseink is, melyet a résztvevők egy falatként, vagy néhány harapással is el tudnak fogyasztani, hozzájárulva ezzel az apró kis energialökettel is az inspiráló munkához.

Miniszendvicseinkhez hasonlóan falatkáink is elérhetőek gluténmentes, illetve laktózmentes változatban is, így mindenki számára lehetőséget tudunk biztosítani egy finom harapnivaló elfogyasztására.