Barion Pixel

Higiénikus hidegtálak, mártogatósok

Régóta kísérleteztünk már újításokkal, új ízekkel, variációkkal, azonban a jelenlegi kialakult vírusos helyzetben mi is a higiéniára, pontosabban fogalmazva a kiszállítást és átvételt követő higiénia biztosítására fókuszáltunk.

Bevallom, nagyon vártam már új termékeinket, a kísérletezési ötletekkel keltem, feküdtem, hiszen ez nekem nosztalgia is volt, nagyon sok ezekhez hasonló tálat készítettem anno a prémium légitársaság első osztályán.

Imádtam mindig feldíszíteni ezeket a csodálatos tálakat, mint például a fantasztikus sajttálat, vagy reggeliknél az autentikus arab reggeliző hidegtálat. Ehhez elengedhetetlen az ételek, ízek szeretete, a különféle variációk kutatása, kísérletezése, hiszen ezt csak akkor lehet igazán jól csinálni, ha megvan bennünk a folyamatos kíváncsiság, az összetevők, alapanyagok ismerete, és persze az ételek iránti tisztelet és élvezet.

Nagy örömmel és büszkeséggel jelentjük be gyönyörű új termékeinket, higiénikus, 1 személyre szóló hidegtáljainkat és mártogatós válogatásainkat.

A hidegtálak közt megtalálható egy ínycsiklandozó, 4 féle sajtból álló különlegesség érlelt olasz sonkával és Pick csemege szalámival, egy füstölt lazacos hidegtál egyedi kapros citromos golyócskákkal, gondosan összeválogatott friss ropogós zöldségekkel, egy vegetáriánus hidegtál csupa finom friss zöldséggel, eredeti közel-keleti recept alapján készült humusszal, és végül az elmaradhatatlan magyaros hidegtál finom füstölt parasztkolbásszal, érlelt falusi sonkával, trappista sajttal, hagymával, paprikával és friss főtt tojással.

Mártogatós különlegességeink pedig 3 féle változatban érhetők el, mind friss finom zöldségszeletekkel. Először a lazackrémes mártogatósunk készült el, melyhez isteni finom lazackrémet sikerült kikísérleteznünk. Ezt követte a magyaros, enyhén csípős körözött krémes mártogatósunk, majd végül egy közel-keleti autentikus recept alapján megalkottuk finom humusz krémünket, melyet egy kedves qatari ismerősöm Édesanyjának köszönhetünk, akik szintén ugyanezt a finom receptet használják.

Néhány szó erejéig kanyarodjunk is vissza a higiéniára, ugyan már indulásunktól kezdve üzemi konyhánkban mindig nagy tisztaságot tartunk, termékeink készítése közben maszkot, kesztyűt viselünk, a szabályzatok teljeskörű betartása mellett. Ezt azért is hangsúlyozom ki, mert ez az egyik vízióm is, vagyis, ha én meg vagyok elégedve a folyamatokkal és a termékekkel, akkor azokat már bátran merem ajánlani másoknak is.

Óriási szigort és fegyelmet nevelt belém a légitársaság, főleg az első osztályon eltöltött évek, megismertem, mit is jelent valójában a minőség, a tisztaság, az odafigyelés. Ezzel a felfogással vágtam neki én is a vállalkozásomnak, ugyanezt a prémium minőséget biztosítom én is, melyből nem engedek.

Ez természetesen a higiéniára is teljes mértékben igaz, ezért is alkottuk meg finom szendvicseink és falatkáink mellett 2 új termékünket, melyek teljesen különállóak, átvételt követően sem érintkeznek más személlyel, ami például a hagyományos hidegtálak esetében elkerülhetetlen. Szendvicseink és falatkáink esetében azonban megfelelő tálalás mellett a másokkal való érintkezés szintén elkerülhető, hiszen azok is egyedülálló, darabos termékek.

Végül pedig a csomagolásukról szeretnék még pár szót ejteni, hidegtáljaink és mártogatósaink is egytől egyig lebomló, környezettudatos csomagolásban kerülnek a rendezvényekre, összejövetelekre, ezzel is kikerülve bolygónk szennyezését a közel 500 év alatt lebomló, hagyományos műanyag termékekkel.

Szeretettel várunk minden érdeklődést és boldogan válaszolunk bármilyen felmerülő kérdésre új, és a már jól ismert termékeinkkel kapcsolatban is.