Barion Pixel

Trendek a cateringben –  Oryx Ízek 2024! 

Nemrégen még a Karácsonyi és szilveszteri ajánlatainkról olvashattál, most pedig már egy ugrással belevágunk a 2024-es évbe, melyben természetesen végig Veled leszünk, amennyiben Te is úgy szeretnéd.

Tarts velünk idén is és kövess minket, sok emlékezetes finomságot és fontos pillanatot élhetünk át együtt a következő 365 nap alatt, ezt máris borítékoljuk Neked!

Sok ünnepet is üdvözülhetünk az új évben, melyekre mindre készülni fogunk teljes erőnkből. Minden ünnep más, de mind varázslatos és különös hangulattal fog ránk köszönteni. Bízunk benne, hogy az ízletes Oryx Ízek falatok végigkísérnek majd minden szép pillanaton, melyet megünnepelsz szeretteiddel, családoddal és barátaiddal.

Egy biztos: egyik fontos ünnepről vagy alkalomról sem hiányozhatnak a finom ételek és az Oryx Ízek sem hiányozhatnak az asztalról! 

Oryx Ízek Catering 2024 

Ha már összejövetel, vagy ünnep, akkor legyen a menü valóban aktuális, divatos és trendi – akár barátok, akár távolabbi ismerősök, vagy rokonok teszik tiszteletüket Nálad, válassz minket és minden kívánságod teljesítjük, Neked pedig nincs más dolgod, mint várni a kedves vendégeket és élvezni minden pillanatot velük!

Elkényeztethetünk szendvicsekkel, hidegtálakkal, salátákkal is, főleg ha nagy létszámú társaságot látunk vendégül.

A gusztusos, ízletes falatok és hidegtálak soha nem mennek ki a divatból és mindig elől lesznek az ételek slágerlistáján. Ráadásul a szelfiken és a kiposztolt fotókon is nagyon ütősen néznek ki!

Kinek van kedve napokig vesződni a fáradságos és hosszadalmas ételkészítéssel a konyhában, miközben sok egyéb mással is lehetne foglalkozni naphosszat? Nyilván senkinek!

Ezért vagyunk mi – a megoldás ez esetben az Oryx Ízek!

lazacos szendvics

Minden rendben az aktuális és örök trendben!

Bármilyen időben, hónapban és bármilyen alkalommal állunk rendelkezésedre – csak hívj minket bátran és egyeztessük elképzeléseidet, mi pedig kedvező árakon a lehető leggyorsabban teljesítjük és házhoz szállítjuk megrendelésed!

Garanciát vállalunk rá, hogy amennyiben valami igazán különlegesre és tartalmasra vágysz, elégedett leszel ételeinkkel. Szendvicseink közt megtalálod a legkülönfélébb húsos, vegetáriánus, vegán, illetve halas szendvicseket is. Igyekszünk minél szélesebb körű választási lehetőséget biztosítani, ezért szendvicseink rendelhetőek fehérkenyér, vagy rozsos sokmagvas baguette alappal is.

Továbbra is minőségi, válogatott alapanyagokból készítjük ételeinket, az elv is a régi: azt és úgy készítjük el, amit és ahogy mi is szeretnénk magunk előtt látni alaposan megéhezve egy-egy kiemelt és/vagy ünnepi alkalommal egy roskadozó és igényesen szervírozott asztalon! 

Örök klasszikusok és új ízekkel bővülő paletta

Honlapunkon több tucat különböző étel és hidegtál közül válogathatsz. Nézelődj kedvedre és szerezz információt és benyomásokat rólunk és kínálatunkról, valamint hagyományos és különleges szolgáltatásokról!

különféle szendvicsek

Valamit kitalálsz – aztán pedig mindent kitálalsz!

Kínálatunkban bárki megtalálhatja a kedvére való ételt, melyet gyorsan és könnyen megrendelhet és rohamos időn belül asztalán tudhat.

Aktuális menünk:

  • Szendvicsek 

Több, mint 30 féle szendvicsünkből, illetve 5 kategóriából biztosan Te is megtalálod a kedvedre valót – minimum 10 db/fajtát tudsz rendelni. 

  • Falatkák

Közel 20 féle falatka szendvicset rendelhetsz tőlünk – minimum rendelés: 50 db, 10 db/fajta. 

  • Hidegtál rendelés 

Klasszikus, nagy hidegtálakat tudunk készíteni (7 féle), bőséges tartalommal, mindenki igényeit kielégítve. 4-5 fő részére tökéletes választás.

  • Csomagajánlatok

Precízen összerakott csomagajánlataink megkönnyítik a rendelést, erősen ajánlott üzleti meetingekhez, rendezvényekhez. 

  • Saláták

Kitűnő alapanyagokból készült, mindig friss és zsenge, 6 féle salátakölteményünk bármilyen alkalomhoz tökéletes választás.

  • Pékáruk, sós sütemények

Szerződött pékségünk által szolgáltatott pékáruk – frissen, ropogósan.

  • Oryx zárt szendvicsek

Ha nagyon finom, kiadósan laktató szendvicsekre vágysz, a zárt szendvicsek lesznek a megoldás, melyek sokmagvas rozsos mini baguette-ből készülnek. 

  • Üdítő pult

Bőséges üdítő kínálatunkból válogathatsz, ha megszomjaztál a finom szendvicsek vagy hidegtálak után. 

bőséges hidegtál

Különleges igények? Mindent teljesítünk!

Nem ijedünk meg attól sem, ha vegetáriánus, vegán, netán glutén- vagy laktózmentes ételt szeretnél! 

Számunkra nincsen akadály, kizárólag annyit kérünk, hogy előre jelezd ez irányú kívánságod, és mi igyekszünk mindent teljesíteni!

Rendelésed már másnapra le tudod adni néhány kattintással, melyhez még pontos címre, és szállítási időpontra lesz szükségünk.

Korrekt árakkal és gyors, pontos kiszállítással állunk rendelésed elé.

Bízunk benne, hogy hamarosan Neked is bizonyíthatunk!

A több tucatnyi formájú és ízű gasztronómiai Oryx Ízek élményhalmaz nem hiányozhat egyik asztalról sem, szeretnénk mindenhol ott lenni és Veled ünnepelni minden lehetséges eseményt!

Keress minket, vágjunk bele együtt az új évbe és (l)együnk együtt az év minden napján!