Barion Pixel

Szilveszterezz és ünnepeld az Új Évet finom ételeinkkel!

Lassan közeleg az év vége, lélekben már mindenki készül a Karácsonyra, de talán sokan még ennél is jobban várják a Szilvesztert és az Új Év első napját.

Ezek az ünnepek mindenki számára mást jelentenek, de egy közös bennük: különös, egyéni varázsuk, hangulatuk van és mindegyiket jó érzés megünnepelni szeretteinkkel, családunkkal, barátokkal, ki így, ki úgy.

A rengeteg féle, különböző formájú és ízű finom falatok nem hiányozhatnak egyetlen ünnepi asztalról sem.

Ünnepi étkezések 

A karácsony főleg a közös családi ebédekről és vacsorákról szól, melyeken javarészt főtt és sült ételek állnak a középpontban, de Szilveszterkor és Újév első napján a kötelező főtt virsli mellett általában a hidegtálaké és a szendvicseké, valamint egyéb ízletes ételeké és falatoké a főszerep.

családi ünneplés

A karácsonyi pihenés és lazulás közben keveseknek van igazán kedve vesződni a fáradságos és hosszadalmas ételkészítéssel a konyhában.

Mi lehet ez esetben a megoldás? Természetesen az Oryx Ízek!

Rendelés – a legjobb választás

Mi bármikor állunk rendelkezésére, így természetesen Szilveszterkor és az Új év első napján is. Csak hívjon minket bátran és adja le igényeit, mi pedig kedvező árakon a lehető leggyorsabban teljesítjük és házhoz szállítjuk megrendelését!

Kizárólag minőségi, tökéletes alapanyagokból készítjük ételeinket, azon elv alapján, hogy mi mit és hogyan szeretnénk az asztalon látni és mit ennénk meg jó étvággyal.. 

Karácsonyi szendvics-csodák, hidegtál-költemények és egyebek

Látogass el honlapunkra, ahol sokféle különböző étel és szolgáltatás közül válogathatsz, valamint rengeteg információt kaphatsz rólunk és ételeinkről, illetve a velük kapcsolatos szolgáltatásokról!

Különleges ötletekkel is szolgálunk, valamint karácsonyi és szilveszteri különlegességeinket is itt találod meg!

szendvicsek

Minden igényt kielégítő menü

Kínálatunkban bárki megtalálhatja a kedvére való ételt, melyet gyorsan és könnyen megrendelhet és rohamos időn belül asztalán tudhat.

Jelenlegi kínálatunk kivonata:

  • Szendvicsek 
  • Falatkák
  • Hidegtál rendelés 
  • Csomagajánlatok
  • Saláták
  • Pékáruk, sós sütemények
  • Oryx zárt szendvicsek
  • Üdítő pult
különleges hidegtál

Egyéni igények

Vegetáriánus, netán vegán vagy? Esetleg glutén- vagy laktózmentes ételt szeretnél? 

Nálunk ez sem jelenthet gondot, csak jelezd előre ez irányú kívánságod, és mi teljesítjük!

Rendelésed már másnapra le tudod adni néhány kattintással, melyhez még pontos címre, és szállítási időpontra lesz szükségünk.

Korrekt árakkal és gyors, pontos kiszállítással állunk rendelésed elé. Bízunk benne, hogy hamarosan Neked is bizonyíthatunk!

Vedd fel a kapcsolatot velünk és engedd meg, hogy mi is ott legyünk Veled az új év beköszöntekor az asztalodon sorakozó ételeknek köszönhetően!