Barion Pixel

Milyen finomságokat ajánlunk az adott alkalomra / eseményre?

Mi kell ahhoz, hogy az általad megszervezett rendezvény igazán sikeres legyen?

Nincs szükség lufihajtogatós bohócra, ugrálóvárra vagy phantomimesre sem ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát.

(Bár egyik sem hátrány!)

Étel, ital, jó társaság és tartalmas beszélgetések.

Egy sikeres esemény, amely mindenkiben virágzó és örökzöld emlékek magjait ülteti el, ezen összetevők egyszerű és tartós kombinációja.

Ezt az élményt pedig a házigazda és a vendégek tesznek egyedivé. 

Természetesen a legtöbb rajtad, szervezőként múlik..

Mi az, amire mindenképpen oda kell figyelned?

Ha szerveztél már korábban is rendezvényt, akkor már biztosan tudod, hogy általában nem minden megy a tervek szerint, és különféle kihívásokkal kell szembenézned a tervezgetés és a megvalósítás során is. 

Segítünk egy kisebb listával: ezek azok a lépések, amelyek kihagyhatatlanok, ha mindenre fel akarsz készülni!

1. Határozd meg a célt és a formátumot

Elég nyilvánvalónak tűnik, de érdemes kritikusan megközelíteni ezt a kérdést. Fogalmazd meg célodat a lehető legpontosabban: szeretnél-e tudást közvetíteni a résztvevők felé; kifejezni háládat a partnereknek; pénzt gyűjteni egy jó ügy érdekében, vagy esztétikai élményt kínálni a vendégeknek? 

A választól függ a rendezvény formátuma: koncepciója, időpontja és időtartama, csapaton belüli szereposztás, a terem elrendezése és az ételek típusa is.

2. Az ördög a részletekben rejlik

Ha kellemesen szeretnéd meglepni vendégeidet, gondolj át mindent a lehető legapróbb részletekig: hogyan regisztrálnak, ki és hogyan köszönti a résztvevőket, milyen zene szól és milyen dekorációban pompázik a helyszín.

Próbáld meglepni az embereket és létrehozni a WOW hatást, túlszárnyalni az elvárásaikat a leghétköznapibb dolgokban is. 

Pontosan ez az, ami megteremti egy esemény hangulatát.

3. Ellenőrizd a helyszínt, és legyen B terved

Mindig ellenőrizd a helyszínt személyesen, már a kiválasztási szakaszban. Bátran kérdezősködj, nézz szét, hiszen érdemes mindenről tájékozódni, mielőtt rábolintasz. A legváratlanabb pillanatban derülhet ki, hogy nem működik megfelelően a légkondi, te pedig több doboznyi fagylaltal készültél. 

4. Mesélj sokszor az eseményről 

Ne becsüld alá egy esemény sikeres promóciójához szükséges időt. A rendezvény típusa, a célközönsége, a belső erőforrások és a költségvetés egyaránt meghatározza marketingszemléletet.

Az is fontos, hogy létrehozz egy kulcsfontosságú üzenetet, amelyet másoknak könnyedén át tudsz adni, akár egy kellemes beszélgetés, e-mailezés vagy telefonhívás során is. Ügyelj arra, hogy ez rövid legyen, és pontosan közvetítse a közönség felé az esemény gondolatát.

5. Végezz végső ellenőrzést 24 órával a nagy nap előtt

Győződj meg arról, hogy tájékoztattad a résztvevőket a helyszín megközelítéséről, meghívtál minden fontos vendéget, és elkészítetted a nyomtatott anyagokat, hang- és videó tartalmakat.

Ha kell, készíts ellenőrző listát:  minden a helyén van-e, működik-e, időben elkészül-e.

Ha minden készen áll, el is kezdődhet a felhőtlen szórakozás, az átható beszélgetések és a jó élmények szerzése:

abban az esetben természetesen, ha a catering terén is minden rendben van.

Miért az ételen áll vagy bukik a sikered?

Ok #1. 

Mert az étel a vendégszeretet kimutatásának legjobb módja.

Ősidők óta az étel a háztulajdonosok vendégszeretetének jele volt. Mikor még csak néhány vendéglátóhelység működött, és az utazók gyakran jártak ezekbe: a házigazdák igyekeztek kifejezni tiszteletüket a vándorok iránt, és az általuk készített legjobb ételekkel fogadták őket.

Manapság gyakorlatilag ugyanaz a helyzet. Ha megbecsüljük vendégeinket, igyekszünk a legjobb italokat és ételeket kínálni nekik, mert ez fogja megmelengetni igazán a szívüket.

Ok #2. 

Mert az étel tökéletes lehetőség kapcsolatok kialakítására.

Hallottál már arról, hogy sok üzlet kötetlen étkezésekből vagy vacsorákból származott? A közös étkezés rendkívül hatásos kommunikációs eszköz. 

Ez nemcsak az üzleti szférára vonatkozik, hanem az élet más területeire is: általában meghívunk egy személyt egy harapnivalóra vagy italra, hogy többet tudjunk meg róla. 

Sok új kapcsolat jön létre a hivatalos fogadásokon és bulikon, amelyeket ételek és italok kísérnek, hiszen sokkal könnyebb kapcsolatokat teremteni, ha azonnal van egy közös téma.

Ok #3. 

Mert a felszolgált ételek sokat elmondanak Rólad.

Sokféleképpen vonzhatsz látogatókat az eseményedre, az étel elérhetősége a rendezvényeden pedig a te ászod. Az emberek biztosak lesznek abban, hogy nem lesznek éhesek a rendezvényen, és jobban érdeklődnek majd iránta. 

Az ételek arra is ösztönzik látogatóidat, hogy hosszabb ideig maradjanak, mert az elégedett vendég boldog vendég. 

Röviden tehát: társasági eseményed kitűnik a többi hasonló rendezvény közül, ha harapnivalókat és italokat biztosítasz.

Ezeket ajánljuk mi:

Családi esemény – Szendvicsek

Amikor végre az egész család összeül, teljesen érthető, hogy egy percet sem szeretnél elpazarolni a közös időből: éppen ezért a konyhában sürgés és forgás nem opció. 

A fiatalok biztosan nagyon örülnének, ha pizzát rendelnél, a mama azonban inkább a házias ízekért van oda, a testvéred éppen az egészséges életmód rejtelmeibe ásta bele magát, míg a felesége pedig gluténérzékeny.

Cikáznak a fejedben a gondolatok, elveszettnek érzed magad, hiszen lehetetlennek tartod, hogy mindenki ízlésének meg tudj felelni.

Szendvicseink közül biztosan mindenki megtalálja azt, amely a legközelebb áll hozzá: magyaros, húsos, vegetáriánus, vegán, gluténmentes és mókás, gyermekek lenyűgözésére optimalizált szendvicseink kimentenek téged a szorult helyzetből.

Válogasd össze a legkülönlegesebb ízeket és lepd meg a családot!

Romantikus este a kedveseddel – Falatkák

Egy randevú mindig rengeteg előkészülettel jár: mi legyen a program, hova menjünk és mit vegyek fel? 

Ha úgy döntötök, hogy otthon szeretnétek néhány közös romantikus pillanatot átélni, nem kell hozzá mindenképpen Susi és Tekergő módjára a spagetti vacsorára hagyatkozni.

Egy kellemes borozás mellé remekül illenek a kisebb méretű finomságok, lehetőleg minél változatosabb ízvilággal.

Falatkáink sokszínűsége biztosan titeket is le fog nyűgözni, a közös kóstolgatás pedig szívet melengető program lehet, hiszen ki ne szeretné kedvesével megosztani a legfinomabb falatokat?

A te párod melyik falatkákat próbálná ki kérdés nélkül?

Piknik a szabadban – Zárt szendvicsek

Ahogyan egyre melegebb az idő, annál inkább vágyunk a szabadba: egy kellemes séta (bátrabbaknak kocogás, extrém helyzetben pedig futás) testileg és lelkileg is feltöltődést nyújt, ha csiripelnek a madarak és nyílnak a virágok.

Miért ne lehetne a következő esemény egy piknik a szabad ég alatt?

Pakold tele a kosarad friss gyümölcsökkel, limonádéval vagy szörppel – már csak valami igazán laktató hiányzik.

Zárt szendvicseinket imádni fogod, hiszen amellett, hogy ezekből 1-2 darab felér egy egész étkezéssel is, emellett kényelmesen és gyorsan elfogyaszthatóak akár a szabadban is.

Próbáld ki az általunk megálmodott ízkombinációkat!

Filmezős este a barátokkal – Hamburger party

Végre találtatok egy időpontot, amely csodával határos módon mindenkinek megfelel? Egy-egy ilyen ritka alkalom során érdemes mindent beleadni a szervezésbe, hiszen ki tudja mikor lesz ilyen legközelebb!

Bár nem vetitek meg a gyorséttermeket, a sós és édes snackeket illetve a készételeket sem, biztosan te is éreztél már a vágyat arra, hogy most valami olyannal lepd meg a barátaidat, amitől mindenki szája tátva marad.

Hamburger party nevezetű tálunk garantáltan ezt fogja kiváltani a te ismerőseidből is.

A 8 db mini hamburger házi készítésű marhahús pogácsával, füstölt sajttal, friss zöldségekkel, pirított baconnel és barbecue szósszal készül, a tálat pedig tortilla chips-el, pirított hagymával, csemege uborkával, salsa- és sajtos szósszal tesszük teljessé.

Ínycsiklandozóan hangzik, nemde? 

Céges összejövetel – Rendezvény csomag

Egy ilyen magas színvonalú eseményen nem babra megy a játék: beállíthatsz az éjjel-nappaliból szerzett sós sütemény csomaggal, vagy a cukrászdából tegnapról megmaradt krémesekkel, de ez senkit nem fog lenyűgözni.

Előre fel kell készülnöd mindenki különböző ízlésvilágára, az ételérzékenységekre, a diétázókra és a válogatósokra is.

Mi tehetne jobb szolgálatot mint egy olyan csomag, amelyben biztosan minden alternatíva fellelhető?

Rendezvény csomagunk lényege, hogy minden igényt kielégítsenek: a húsevők, a vegetáriánusok és a sajtimádók is biztosan találnak majd olyan falatokat, amelyeket nagyon szívesen fogyasztanak el.

Rendelj annyit belőle, ahányszor 10-en részt vesznek az eseményen!

Szervezd meg körültekintően az eseményt vagy a rendezvényt és válaszd ki a hozzá leginkább illő ételeket, hogy biztosan a maximumot hozhasd ki az alkalomból! 

Nem tudod, mi az, ami a leginkább passzolna a tematikához, az alkalomhoz vagy a vendégeidhez?

Mi nagyon szívesen segítünk neked!

Lépj velünk kapcsolatba.