Barion Pixel

Eseményed catering nélkül – ezért rendelj szendvicset

“Egy szép napon úgy döntöttem, ideje összehívnom egy kis közös szórakozásra az ismerőseimet, belevágtam hát egy rendezvény megszervezésébe.

Itt még nem tudtam, hogy nem mindegy, mennyire csorba fejszével próbálom kivágni a siker fáját.

Amint belevetettem magam az előkészületekbe – dekoráció, zene, meghívók, italok –  hamar rájöttem, hogy valami hiányzik: a catering.”

Catering vagy nem catering?

“Először gondoltam, hogy megoldom én a helyzetet és magam csinálom meg az ételeket. Azonban hamar kiderült, hogy ez egy HATALMAS kihívás, csupa nagybetűvel. 

Rájöttem, hogy a főzés és a sütés egyaránt időigényes tevékenység, különösen egy esemény előtt, amikor még több más dologgal is kell foglalkoznom, illetve az ételérzékenységeknek és allergiáknak sem egyszerű eleget tenni.

Órákig álltam a konyhában, próbáltam elkészíteni mindenféle finomságot, de mintha egy ördögi körbe kerültem volna: minél többet főztem, annál kevesebb idő maradt a többi feladatra. 

Nem csak a stressz volt az, ami megterhelő volt, hanem a mennyiség is. Hiába főztem, sütöttem, szeleteltem, mindig úgy tűnt, hogy nem lesz elég ennyi vendégnek.

Ezután jött a második lehetőség: mi lenne, ha nem is lennének ételek? Na, ez valóban egy vicces gondolat volt. 

Elképzelni a vendégek arcát, akik össze-vissza néznek, várják a pillanatot, amikor végre kilépek egy nagy tálca finomsággal közéjük, ez pedig sosem jön el, majd szomorúan és éhesen vágják be a kocsiajtót távozáskor.

Persze, ez csak egy pillanatra volt vicces, mert tudtam, hogy egy rendezvénynek az étel az egyik legfontosabb eleme. Ha az nincs megfelelően biztosítva, könnyen az egészet tönkreteheti.

Miután kimerítettem az ötletek tárházát, eljutottam a harmadik lehetőségig: catering rendelése. 

Ez volt az igazi megoldás. 

Mivel már hosszú évek óta megbízható barátságot ápolok a kiváló szendvicsekkel, ezúttal úgy döntöttem, hogy az én eseményemen is őket hívom segítségül. Rendeltem egy hatalmas adag szendvicset, amelyek mindenféle ízvilágot és diétás igényt kielégítenek. 

A végeredmény egy tökéletesen összeállított kínálat volt, amely minden vendégemnek mosolyt csalt az arcára, anélkül, hogy nekem órákon keresztül a konyhában kellett volna robotolnom.

A szendvicsek megrendelése nemcsak az étkezés terén nyújtott megkönnyebbülést, hanem időt is nyertem a többi előkészületre. Kényelmesen tudtam foglalkozni a dekorációval, a vendégek fogadásával és a különféle programok megszervezésével. 

Egy olyan eseményt tudtam teremteni, amely mindenki számára emlékezetes maradt.

Végül, amikor az est lecsendesedett, és az utolsó vendég is távozott, hátradőltem és elégedetten mosolyogtam. 

Az esemény catering nélkül talán nagy fejfájást okozott volna, de a szendvicsek rendelése segített átlendülni a nehézségeken, és valódi sikerként zártuk az estét. Így aztán rájöttem, hogy néha a legegyszerűbb megoldás egyben a legjobb választás is lehet, és a catering szolgáltatásoknak köszönhetően az esemény minden résztvevője boldogan és elégedetten távozhatott.”

Ez a sikertörténet akár a tied is lehet!

Nézz körül a kínálatunkban és lepd meg vendégeid ízletes szendvicsekkel, hidegtálakkal és falatkákkal: készen állsz az Oryx kalandra?