Barion Pixel

Szendvics rendelés menete, Oryx módra

A catering szolgáltatások egyre inkább megkönnyítik az események szervezését, legyen szó munkahelyi ebédekről, családi összejövetelekről vagy vállalati rendezvényekről. 

Mi már csak tudjuk!

A szendvics rendelés pedig az egyik leghatékonyabb és legegyszerűbb módja annak, hogy ízletes, változatos és könnyen fogyasztható ételekkel kínáld meg vendégeidet.

A szendvics rendelés számos előnnyel jár mind az egyszerűség, mind az ízek és minőség tekintetében. 

Először is, a szendvics egy sokoldalú étel, amely kielégíti az ízlésünket és könnyen megfelel az étkezési preferenciáknak, legyen szó a húsok imádóiról, a zöldségek kedvelőiről vagy vegán opciókról. 

Másodszor, a rendelés folyamata gyors és egyszerű, nem igényel különösebb előkészületeket vagy szállítást, hiszen mi gondoskodunk róla, hogy az étel időben és kiváló állapotban megérkezzen a helyszínre. 

Harmadszor pedig, a szendvicsek könnyen fogyaszthatók, így ideálisak olyan eseményekhez, ahol az emberek aktívan részt vesznek és nem szeretnék hosszú ideig az étkezéssel foglalkozni.

A rendelés pedig TÉNYLEG olyan egyszerű, mint ahogy emlegetjük!

A szendvics rendelés menete

  1. Csak válaszd ki a kívánt szendvicseket, falatkákat, hidegtálakat és egyéb finomságokat weboldalunkon, majd helyezd kosárba a termékeket. 
  1. Itt könnyedén jelezheted, ha valamelyik ételt laktóz vagy gluténmentes változatban szeretnéd kérni. Ezután csak meg kell adnod a szállítási címet és az időpontot, amikor szeretnéd, hogy az ételek megérkezzenek.
  1. Eljött a fizetés ideje, amely egyszerű és gyors!
  1. Mi gondoskodunk róla, hogy minden rendelés pontosan és frissen érkezzen, így neked csak annyi a dolgod, hogy élvezd az ízeket és a jó társaságot.
  1. Zsebeld be a bókokat és figyeld az elégedett vendégeid mosolyát. 

Legyél te is 100%-ban részese eseményeidnek, ne a szendvicsek készítésével, és a kenyerek kenésével töltsd az időt a konyhában, míg mások élményeket és emlékeket szereznek.

Bízz meg minket, hogy kényeztethessünk Téged és vendégeit, és hagyd, hogy ízletes ételeink gondoskodjanak a legfontosabb dolgokról: a jó ízekről és a kényelemről. 

Rendelj tőlünk és élvezd a rendezvények új szintjét!