Barion Pixel

Így segítünk az első tavaszi szabadtéri eseményed megrendezésében

Ahogy beköszönt az első tavaszi napsütés, mindenki vágyik a szabadba, hogy élvezhesse a friss levegőt és a kellemes időjárást.

Ezzel te is így vagy?

És mi nem állunk meg ott, hogy csak úgy céltalanul csodáljuk a természetet (bár ez is igazán jól esik, nem tagadjuk), hanem úgy döntöttünk, hogy segítünk nektek abban, hogy az első tavaszi szabadtéri eseményetek igazán emlékezetessé váljon! 

Hiszen nincs is jobb, mint egy vidám összejövetel a kertben vagy egy közeli parkban, ahol a jó társaság, finom ételek és szórakoztató programok garantáltan felejthetetlenné teszik az alkalmat.

Most pedig részletesen szeretnénk bemutatni, hogyan segíthetünk nektek az első tavaszi szabadtéri esemény megrendezésében, hogy minden aspektusra odafigyelve, a legjobb élményt nyújthasd vendégeidnek.

  • Válaszd ki a megfelelő időpontot, ami mindenkinek megfelelő
  • Küldj meghívókat online, hogy könnyedén vissza tudjanak jelezni
  • Csinálj chat csoportot, járj utána az ételérzékenységeknek
  • Rendelj cateringet, és dőlj hátra

Így válassz időpontot

Az időpont kiválasztása az egyik legfontosabb lépés az esemény előkészítésében. 

Figyelembe kell venni az időjárási körülményeket, hogy mindenki kényelmesen és biztonságosan tudjon részt venni az eseményen anélkül, hogy rátok szakadna az ég. 

A tavaszi időszakban az időjárás változékony lehet, ezért érdemes egy olyan időpontot választani, amikor valószínűleg száraz, napos idő lesz.

Küldj meghívókat online

Az online meghívók kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy gyorsan és hatékonyan értesítsd a vendégeket az eseményről. 

Míg egy levél kiküldése és a válasz megkapása időigényes lehet, a telefonhívás pedig szintén nem szerencsés, egy szuper, Canvában összeállított meghívó vagy egy Facebook esemény jó alternatíva lehet.

Csinálj chat csoportot

Fontos, hogy minden vendégnek megfelelő étel legyen az eseményen, ezért érdemes utánajárni az ételérzékenységeknek. 

Hozz létre egy chat csoportot, ahol a vendégek megoszthatják az ételpreferenciáikat és speciális igényeiket, így könnyebb lesz összegezni a vendégek igényeit és biztosítani, hogy mindenki jól lakjon az eseményen.

Rendelj cateringet

Az étel az egyik legfontosabb része egy eseménynek, és nincs is jobb megoldás, mint a catering szolgáltatás igénybevétele. 

Mi vállaljuk az összes szendvics, falatka, hidegtál biztosítását, így ti nyugodtan élvezhetitek az eseményt, anélkül hogy aggódnál a főzés miatt. 

Kínálatunkban megtaláljátok a legfinomabb ételeket és italokat, melyek garantáltan elnyerik vendégeid tetszését.

Dőlj hátra és élvezd!

Miután mindent előkészítettél és megterveztél, valamint a cateringet is megrendelted az eseményre, neked már csak annyi a dolgod, hogy hátradőlj és élvezd az időt a barátokkal és családdal.

Hagyd, hogy mi gondoskodjunk az összes részletről, hogy ti teljes mértékben ki tudjátok élvezni az eseményt.

Reméljük, hogy ezek az ötletek segítenek neked abban, hogy az első tavaszi szabadtéri eseményed valóban felejthetetlenné váljon! 

Ha pedig még több segítségre van szükséged az ételekkel kapcsolatban, esetleg bővebben tájékozódnál a kínálatunkról, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!