Eseménydús falatkák –  dobd fel az iskolai rendezvényeket kreatív uzsonnaválasztással!

Az iskolai rendezvények célja nemcsak az események közös megünneplése. A fő misszió sokkal inkább az, hogy ezek az alkalmak lehetőséget adjanak az összetartozás és a közösség erősítésére a diákok, a tanárok és a szülők között.

Az örömteli iskolai rendezvények kulcsfontosságú eleme az ízletes szendvicsek jelenléte, amely energiával látja el a részvevőket, emellett pedig a korgó hasaktól is megmentheti a kicsiket és a nagyokat – hiszen üres hassal nem lehet igazán jót szórakozni!

Ebben a blogban jobban beleássuk magunkat az iskolai rendezvények világába és abba is, milyen harapnivalóval érdemes készülni, ha lenyűgöznéd az osztályt!

Miért vigyél te is egy tálca finomságot?

A mondás, hogy az étel összehozza az embereket, még az iskolai rendezvények kapcsán is igaz! A közös étkezés barátságos légkört teremthet, megkönnyítve a szocializálódást, emellett pedig a finom falatok energiával is ellátják a résztvevőket.

Neked is szívmelengető érzés lesz, ahogyan látod a gyerekeket az általad összeállított tálcáról örömmel falatozni, illetve ők is édes emlékként kötnek majd össze téged a finomságokkal.

Mi más mutatná jobban a gondoskodásodat és figyelmességedet, mint az ízletes szendvicsek?

Különösen akkor nyerheted el mindenki szívét, ha odafigyelsz az ételérzékenységekre. Készülj vega, vegán, glutén- és laktózmentes verzióval is, hogy mindenki megtalálhassa a saját kedvencét!

Milyen falatkákkal készülj?

A szendvicsek a legjobb választásnak bizonyulhatnak az iskolai rendezvények esetében: könnyű őket elfogyasztani, nincs szükség késre vagy villára, illetve tányérra vagy ülőhelyre sem.

Hoztunk neked néhány szendvics ötletet, amelyek a tanév különböző rendezvényein kisegíthetnek majd:

  1. Sportnap

A sporteseményeken energiára van szükség!

Válassz olyan kiadós szendvicseket, amelyek teljes kiőrlésű kenyérből készülnek, lehetőleg sok roppanós, friss zöldséggel és sonkával együtt, például pulykával, amely alapvető tápanyagokat kínál a fáradt kis szervezetek számára.

  1. Karácsony

Az ünnepi időszak a melegség és a szeretet ideje.

A karácsonyi rendezvényekre készíts olyan ízeket, amelyek az északi országok hangulatát idézik: “mit enne Lappföldön a Télapó?” A fehér kenyér, a camembert és az áfonya jó kombináció lehet, ahogyan a sütőtök és a kecskesajt is.

  1. Farsang

Szórakozás, színek, izgalmak – ezekkel a szavakkal írható le leginkább a farsang. Ennek a csodálatos ünnepségnek a hangulatát élénk színű, ízletes szendvicsekkel teheted még élvezetesebbé. Készíts falatokat zöldségekből, azok különböző árnyalataiból, illetve  érdemes lehet különböző szendvics dekorációkat is beszerezni, pl. zászlókat, vicces figurákat.

Bízd magad egy catering cégre

Míg a házi szendvicsek elragadóak, és az odaadás hangulatát idézik, olykor olykor a rendezvény nagysága, vagy az időhiány indokolhatja, hogy catering céget keressünk fel szendvicskészítés céljából. 

Vegetáriánus szendvicsek

Az Oryx Ízeknél kifejezetten odafigyelünk arra, hogy ízletes, szépen kidolgozott harapnivalókat biztosítsunk, amelyek akár nagy számú résztvevőket is kiszolgálhatnak.

Szendvicsek rendelése kényelmes, hiszen nincsen más dolgod, mint összeállítani azt falatkákból, szendvicsekből, zárt szendvicsekből, vagy hidegtálakból, majd véglegesíteni a kosarad tartalmát, mi pedig az esemény napján ott is termünk a termékekkel.

Különböző táplálkozási preferenciáknak, allergéneknek megfelelően is el tudjuk készíteni az ételeket, tehát akár laktóz, vagy gluténmentes változatban is kérheted a szendvicseket – ezt mindenképpen jelezd a rendelés során.

Összefoglalva tehát, a szendvicsek és más harapnivalók szerepe az iskolai rendezvényeken túlmutat a puszta előrecsomagolt nassolnivalókat. A finom Falatok elősegítik a társadalmi interakciókat, fokozzák az esemény általános élményét.

Akár farsangi bulira készültök, esetleg a karácsonyi ünnepség közeledik, vagy a legjobb sportolókat buzdítja minden tanuló egy sportnapon, a szendvicseket az alkalomnak megfelelően válogathatod össze egy catering cég segítségével. 

Ne feledd, a következő iskolai rendezvény előtt, hogy egy jól összeállított harapnivalócsomaggal nemcsak az ízlelőbimbóknak kedvezhetsz, hanem sokkal élvezetesebbé teheted a gyermekek számára az együtt töltött időt.

Oryx kiszállítási térkép Budapest
Budapest
Oryx kiszállítási térkép Budapest
Pest megye

Fehér(zóna)

Kosár összeg Kiszállítási díj
≥ 8000 FT
900 FT
≥ 15.000 FT
0 FT
≥ 30.000 FT
0 FT
30.000 FT <
0 FT

Sárga(zóna)

Kosár összeg Kiszállítási díj
≥ 8000 FT
1790 FT
≥ 15.000 FT
990 FT
≥ 30.000 FT
0 FT
30.000 FT <
0 FT

Narancssárga(zóna)

Kosár összeg Kiszállítási díj
≥ 8000 FT
2790 FT
≥ 15.000 FT
1790 FT
≥ 30.000 FT
990 FT
30.000 FT <
0 FT

Piros(zóna)

Kosár összeg Kiszállítási díj
≥ 8000 FT
3790 FT
≥ 15.000 FT
2790 FT
≥ 30.000 FT
990 FT
30.000 FT <
0 FT

Az alábbi településekre, illetve kerületekbe már 30 szendvics felett ingyenesen szállítunk: Budapest XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXIII kerületeiben, Gyál, Ócsa, Felsőpakony, Alsónémedi, Vecsés, Üllő, Monor, Vasad, Monorierdő, Csévharaszt, Péteri, Bénye, Gomba, Gyömrő, Maglód, Mende, Ecser, Pécel. Kiszállítást minimum 20 db szendvics rendelése esetén tudjuk biztosítani.

Budapest további kerületeibe, illetve Pest megye tőlünk távolabb eső településeire 100 db szendvics rendelése estén tudjuk biztosítani az ingyenes kiszállítást. A minimum rendelés 50 db szendvics.