Barion Pixel

Egyenlőség a szendvicsvilágban: allergénmentes lehetőségek

Képzeld el, hogy éppen készülsz egy bulira, és azon gondolkodsz, mit vigyél vendégségbe, ami mindenkit levesz a lábáról. Nos, mi lehetne jobb választás, mint egy halom ínycsiklandó szendvics?

De várjunk csak, hiszen itt jön a csavar! 

Érdemes a legújabb trendeknek megfelelően olyan szendvicseket és falatkákat választani, amelyek az újdonság erejével hatnak.

Ilyen lehet például a kaviáros, lazacos vagy pestós falatka, amelyek mind nagyon népszerűek mostanság.

Azonban nem elég, ha csak finom és trendi szendvicseket kínálunk, oda kell figyelni az ételérzékenységekre és allergiákra is. De ne aggódj, mi itt vagyunk, hogy segítsünk eligazodni a szendvicsek izgalmas világában, miközben minden vendéget boldoggá – és jóllakottá teszünk!

Ezért figyelj az ételérzékenységekre és allergiákra a vendégeknél

Nincs is rosszabb, mint amikor az ember beleharap a kedvenc szendvicsébe, majd rájön, hogy az tartalmaz valamit, amit nem ehet. Például a gluténérzékenyek számára egy hagyományos baguette nem éppen a legjobb választás. Vagy a laktózérzékenyek és a sajtimádók konfliktusa… nos, az sem túl szerencsés helyzet. 

Szóval, mielőtt bármit is rendelnél, mindig tartsd szem előtt a vendégeid speciális igényeit!

Így tervezz ezzel kapcsolatban jól előre.

Először is, mindig kérdezd meg a vendégeidet az ételallergiáikról és érzékenységeikről, mielőtt leadod a rendelést. Ez lehet egy egyszerű email, kitöltendő doksi vagy telefonos egyeztetés. Nyilvánvalóan ez a meghívottak mennyiségétől függ, mert 100-200 főt már nem szívesen csörgetünk végig.

Másodszor, amikor összeállítod a menüt, gondolj mindenki ízlésére és igényére. Nem árt, ha van néhány gluténmentes és laktózmentes opció is a választékban. Így mindenki nyugodtan és elégedetten fogyaszthat, és senkinek sem kell lemondania a finom falatokról.

Ránk számíthatsz!

És most jön a legjobb rész! 

Mi, az Oryx Ízeknél pontosan tudjuk, milyen fontos az ételérzékenységekre való odafigyelés. Éppen ezért kínálunk laktóz- és gluténmentes lehetőségeket is. 

Szeretnél egy finom szendvicset, ami nem tartalmaz glutént? Semmi gond, nálunk találsz gluténmentes kenyeret isteni feltétekkel. Vagy inkább valami laktózmenteset szeretnél? Akkor is van megoldásunk, hiszen többféle laktózmentes sajtot és tejterméket használunk a szendvicseinkhez. 

Így mindenki bátran válogathat, és senkinek sem kell aggódnia az ételérzékenységek miatt.

Nincs más dolgod, mint a rendelés leadásakor jelezni ezeket az igényeidet!

Összefoglalva, a szendvicsvilág tele van izgalmas lehetőségekkel és új trendekkel, amelyek minden vendég fantáziáját izgatja, azonban mitsem tehet, ha azok nem laktóz- vagy gluténmentesek.

Fontos, hogy odafigyeljünk az ételérzékenységekre és allergiákra, hiszen így biztosíthatjuk, hogy mindenki boldogan fogyaszthassa el a finomságokat. 

Mi mindent megteszünk, hogy az igényeket kielégítsünk, és büszkén kínáljuk laktóz- és gluténmentes opcióinkat is.

Pakold össze a kosarad, a többit mi megoldjuk!