Barion Pixel

Ezért kerültek fel a hidegtálak az étlapunkra

A kezdetektől fogva arra törekedtünk, hogy a kínálatunk változatos, hívogató és egyedi legyen. Célunk emellett az is, hogy minden megrendelő úgy érezze, hogy csak neki, szeretettel készítettük el a finomabbnál finomabb különlegességeket.

Amikor az étlapunk összeállításán dolgoztunk nem volt kérdés, hogy a szendvicsek mellett valami mást is szeretnénk kínálni Nektek..

Már csak az okozott fejtörést, hogy mi is legyen az.

Aztán felragyogott az a bizonyos villanykörte.

A hidegtálak már régebben is hatalmas népszerűségnek örvendtek, azonban a COVID idején újra trend lett a “Charcuterie board“, amelyet az Instagram felhasználók a parti lelkeként is emlegetnek.

Nálunk is megkóstolhatod ezeket!

3 ok, amiért nem tudtunk ellenállni a hidegtálaknak

1. Sokoldalúság és változatosság

A hidegtálak rendkívül sokoldalúak és változatosak, ami a catering esetében különösen fontos. Az emberek különböző ízlésűek és más-más étkezési szokásokkal rendelkeznek, így a hidegtálak tökéletes megoldást nyújtanak arra, hogy mindenki találjon kedvére valót.

  • Vegetáriánus hidegtálak: Ezek a tálak friss zöldségekkel, különféle sajtokkal, ízletes szószokkal és dresszingekkel vannak megpakolva. Ideális választás vegetáriánus vendégek számára, vagy bárkinek, aki könnyedebb, zöldségekben gazdag étkezésre vágyik.
  • Húsos hidegtálak: Ezek a tálak különféle prémium húsokat tartalmaznak, mint például sonkák, szalámik, melyek mellé különféle sajtok, zöldségek és szószok kerülnek. Ezek a tálak tökéletesek húsimádók számára, akik szeretik a változatos ízeket és textúrákat.

Minden hidegtálunk gondosan összeállított, hogy vizuálisan is lenyűgöző legyen, hiszen az étkezés élménye nem csak az ízekről szól, hanem a látványról is. Egy szépen megkomponált hidegtál az asztal dísze lehet bármilyen rendezvényen.

2. Frissesség és minőség

A hidegtálak elkészítése során kiemelten figyelünk az alapanyagok frissességére és minőségére, amely nagyon fontos számunkra. A hidegtálak lehetőséget adnak a friss összetevők csodálatos reprezentálására, amelyben igazán örömünket leljük, emellett összeállításuk sem kis feladat.

Minden egyes falat egyedi és felejthetetlen ízélményt nyújt, amit garantáltan élvezni fognak megrendelőink, legalább annyira, mint amennyire mi ezek tálalásának kihívásait!

3. Kényelem és egyszerűség

Mire gondolunk? Nincs szükség hosszadalmas előkészületekre vagy főzésre, melegen tartásra. Ez különösen hasznos akkor, ha nagyobb létszámú rendezvényre készülsz, ahol fontos, hogy az étel gyorsan és egyszerűen tálalható legyen.

A hidegtálak könnyen szállíthatók, ami nagy előnyt jelent, ha különböző távolabbi helyszínekre kell ételt biztosítani. Az előre csomagolt tálakat könnyen lehet mozgatni, és a helyszínen gyorsan tálalni, így nem kell attól sem tartanod, hogy szétesnek, mire megérkeznek hozzád.

Rendelj belőlük és kóstold meg őket!

Most, hogy már tudod, miért is kerültek fel a hidegtálak az étlapunkra, itt az ideje, hogy saját magad is kipróbáld őket! 

Rendeld meg kedvenc hidegtáladat: nem fogsz csalódni! A frissesség, minőség és változatosság ötvözete minden egyes falatban érezhető lesz. 

Várjuk rendelésedet, és reméljük, hogy hamarosan Te is élvezheted hidegtálaink különleges ízeit.