Barion Pixel

Szendvics rendelés: így nyilatkoznak rólunk korábbi megrendelőink

A szendvics rendelés egy élmény, az elfogyasztásuk pedig összeköti az embereket és kényezteti az ízlelőbimbókat. Az Oryx Ízek csapatánál mélyen hiszünk abban, hogy a  falatoknak története van, és ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezek a sztorik felejthetetlenek legyenek. 

Az ügyfelek elégedettsége mindig is a legfontosabb volt számunkra, ezért különös figyelmet fordítunk arra, hogy minden megrendelést olyan gondossággal és odafigyeléssel teljesítsünk, ahogyan azt Te megérdemled.

A visszajelzések, melyeket tőletek kapunk, nem csupán megerősítenek bennünket az elért eredményeinkben, hanem lehetőséget nyújtanak arra is, hogy folyamatosan fejlődjünk és még magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsunk.

szendvics rendelés

Ezért fontosak nekünk a visszajelzések

A visszajelzések nem csupán az elégedettséget mérő eszközként szolgálnak, hanem lehetőséget nyújtanak arra is, hogy folyamatosan fejlődjünk és még jobb szolgáltatást nyújtsunk. 

Hiszünk abban, hogy minden visszajelzés értékes tanulságokat hordoz magában, amelyek segítenek minket abban, hogy még tökéletesebbé tegyük a szolgáltatásunkat.

A visszajelzések, amelyeket nagyon szeretünk

“A friss alapanyagokból elkészített falatkák kedvező árfekvésű, nagyon magas minőségű ételek. A rendkívül választékos kínálatú apró falatok összetétele, az egymással harmonizáló ízek, kulináris élvezetet adnak, emellett az elkészített falatkák látványa esztétikai örömet nyújt. Zamatok, ízek és a szépség harmóniája egy falatban. Köszönjük az Oryx Ízek Kft. valamennyi dolgozójának a finom falatokat! Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással, szívesen és örömmel ajánljuk másoknak is!”

Ez a visszajelzés melegséggel tölti el szívünket. Az aprólékosan összeállított ételeink és a friss alapanyagok iránti szenvedélyünk köszön vissza benne. Ez azt jelenti nekünk, hogy a megrendelőink elégedettek voltak a kínálatunkkal és szívesen ajánlják másoknak is.

“Érettségi büféhez rendeltük a szendvicseket, pogácsákat. Nagyon finomak és ízlésesen szépek voltak. A pogácsákat hajnalban sütötték, még langyosak voltak mikor átvettük. A tanári kar és a diákok csodájára jártak a büfénknek, melyet az Oryx Ízek Kft. segítségével hoztunk össze. Pontos, megbízható cég! Mindenkinek ajánlom!”

A kedves véleményező üzenete arra emlékeztet minket, hogy mennyire fontos a megbízhatóság és a pontosság. Örömmel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk egy ilyen fontos eseményhez, mint egy érettségi büfé, és hogy az általunk készített ételek csodálatot váltottak ki mind a tanári karból, mind a diákokból.

 “A rendelès menete egyszerű, a kiszállítás nagyon pontos volt, az ízek hibátlanok, frissek… csak ajánlani tudom.”

Ez az értékelés arra ösztönöz minket, hogy továbbra is törekedjünk a magas színvonalú szolgáltatásra és az egyszerű, gördülékeny rendelési folyamatra. Nagyon hálásak vagyunk a bizalomért, és örömmel vesszük, hogy elégedettek voltak a szállításunkkal és az ételeink minőségével.

szendvicsek

Mindig is elkötelezettek leszünk az iránt, hogy a legmagasabb minőségű és legfrissebb alapanyagokból készítsük el az ételeket. A visszajelzések, melyeket tőletek kapunk, nélkülözhetetlenek számunkra, hogy továbbfejlesszük szolgáltatásunkat és még több elégedett ügyfelet szolgáljunk ki.

Ha te is szeretnél részese lenni egy kulináris élménynek, és biztosra akarsz menni egy megbízható, pontos és kifogástalan minőségű catering szolgáltatással, ne habozz, rendelj tőlünk

Legyél részese a következő gasztronómiai kalandnak, és hagyd hogy ételeink elvarázsoljanak!

Várjuk a te visszajelzéseidet is!