Barion Pixel

A sikeres üzleti rendezvény titka  – így hozza össze a catering az embereket.

Ismerős számodra a rajzfilmekből az a bizonyos jelenet, amikor a karakter egy végtelen listát gördít a másik szereplő elé, amely nem csak az egész szobát, de bizonyos esetekben a házat, de akár a világot is körbeérheti?

Ilyen hosszúnak tűnhet a lista akkor is, ha egy igazán sikeres üzleti eseményt szeretnél megszervezni.

Számos különböző pontnak kell eleget tenned annak érdekében, hogy egy eseményt különösen élvezhetővé és eredményessé tegyél, függetlenül az alkalomtól vagy a létrejöttének céljától. 

A helyszínektől a dekorációkig, a tevékenységeken át a szórakoztatásig, a buliktól a hálózatépítési lehetőségekig a legemlékezetesebb rendezvények gyakran a személyes érintés, az innováció és a vendégélmény egészére irányuló átgondoltság kombinációját mutatják be.

Fontos, hogy mi kerül az asztalra

Az esemény megtervezésének nagy része a résztvevőknek szánt étel körül forog: ez a sikeres rendezvény egyik legfontosabb eleme. 

Miért? 

Mert a friss, minőségi termékek felszolgálása olyasvalami, amit a vendégeid élvezni és értékelni fognak, ennek ellenkezőjével azonban az egész eseményt romba döntheted.

Az emberek mindig emlékezni fognak az ételre.

Gondolj egy esküvőkre, céges rendezvényekre, ünnepi partira, családi összejövetelre vagy bármely más eseményre, amelyen a közelmúltban jártál. 

Emlékszel, melyik ételek voltak különösen ízletesek vagy kreatívak? 

Melyek voltak unalmasak, esetleg már küllemre is elrettentőek?

Az étel mindig a vendégek eszébe jut, legyen az jó vagy rossz.

Mi ennek a konkrét oka? 

Azokon az eseményeken, ahol a hálózatépítésé a főszerep, az étel gyakran kényelmes beszédtémát kínál az idegenek számára, hogy megtörjék azt a bizonyos jeget egymás között.

Ha valami igazán egyedi étellel készülsz, amely kiemelkedik a vendégek számára, az szórakoztató élményt nyújt, és beszélgetést kezdeményező lehetőséget ad számukra és jó hangulatot eredményez. 

A kreatív ötletek révén az étel a rendezvény teljes élményének részévé válik

A napról napra egyre szórakoztatóbb rendezvények étkeztetési ötletei mellett a rendezvényszervezők gyorsan megtanulták, hogy sosincs vége annak a lehetőségnek, hogy szórakoztató és innovatív étkezési élményeket biztosítsanak a vendégek számára, függetlenül attól, hogy maga az esemény formális vagy kötetlen. 

Mutass be eseményeden egyedi hideg catering ötleteket, amelyek tökéletesen passzolnak az eseményed tematikájához, a résztvevőkhöz és ahhoz az üzenethez is, amit át akarsz adni számukra.

A finom étel olyan komfortérzetet teremt, amely segíti a céljaid elérését.

A finom fogások megnyugtatnak, amikor a legnagyobb szükséged van rá – ezeket nevezzük “comfort food”-nak. 

Pontosabban, a jó étel valójában ugyanazokat az érzéseket stimulálja, amelyeket az erős szociális és érzelmi képességekkel rendelkező emberek tömegben tapasztalnak:

a kapcsolódás érzését. 

Ha az a célod a rendezvényen, hogy felkeltsd az emberek figyelmét, megismerkedjenek egymással, sőt még ötleteket is cseréljenek vagy együttműködjenek, akkor a catering lesz a te kulcsod, amely megnyitja ennek az élménynek az ajtaját.

Ne kövesd el azt a hibát, hogy lazulsz: szerezz be mindent, amire szükséged lehet, beleértve a tökéletes helyszínt, a professzionális szolgáltatást és a csúcsminőségű catering szolgáltatást, amelyről a vendégek utána áradozni fognak.

Így érheted el a céljaidat, amelyek az esemény megszervezésének indikátoraiként szolgáltak.

Így teljesíthetsz igazán jól hideg catering szempontjából:

  1. Végezz kutatást!

Az üzleti partnered rajong az olaszos ízekért, a munkavállalóid imádják a magyar gasztronómia jellegzetességeit vagy igazán különleges ízbombákkal örvendeztetnéd meg a résztvevőket?

Érdeklődj, kérdezz és szerezd be az ahhoz szükséges információt, hogy az eseményeden egy kicsit mindenki kedvében járhass.

Válogass össze különböző falatkákat, szendvicseket, hogy mindenki megtalálhassa azokat a finomságokat, amelyekre éppen vágynak.

2. Figyelj oda az egyediségre!

Válassz olyan rugalmas catering céget, amely lehetővé teszi, hogy olyan étlapot állíts össze, amely igazi finomságokkal van tele.

Kiválaszthatsz olyan feltétekkel készült szendvicseket, amelyek elkészítését kevésbé ismered, de szívesen szolgálnád fel.

Márványsajt, babkrém, kaviár vagy kagyló? 

Igen, ilyen termékekkel is hihetetlen ízkombinációkat lehet létrehozni a falatkák végtelenül kreatív világában.

3. Ne feledkezz meg az első benyomásról!

Amikor vendégeid megérkeznek, gondosan elkészített, hívogató ételekkel és szendvicsekkel várd őket.

Ez azt fogja feléjük sugározni, hogy nem csak igazán felkészültél az érkezésükre, de szívedet és lelkedet is beletetted az előkészületekbe.

3. Ételallergiák 

A catering szolgáltatások igénybevételével nagyobb kontrollt teremthetsz az allergiát kiváltó élelmiszerek felett. 

Ha például gluténérzékeny vendéged van, kérhetsz gluténmentes ételeket: szinte minden vállalkozás rendelkezik étlappal, amely az étkezési korlátozásokra összpontosít, és tudja, hogyan kell ezeknek megfelelő alternatívákat keresni.

Ha szeretnéd a következő rendezvényen lenyűgözni a résztvevőidet, akkor az étkezés lesz a megfelelő út a szívükhöz, a jó élményeikhez és az elégedettségükhöz is.

Mi tudjuk, hogyan veheted le biztosan a lábáról a látogatókat.

Találkozó, családi esemény, üzleti rendezvény?

Igazán izgalmas, kreatív, glutén- vagy laktózmentes alternatívák?

Vonzó megjelenés elképesztő ízvilággal?

Bízd ránk magad, így a konyhai előkészületek és az aggodalom hiányában több időd lesz arra, hogy a vendégekre összpontosíts, miközben élvezed és átéled az eseményt.

Az étel bármilyen eseményt előidézhet vagy megszakíthat:

takaríts meg időt, aggódj kevesebbet, és kelts jó benyomást egy vendéglátó cégbe való befektetéssel. A kínált sokoldalúság elősegíti a rendezvények sikerét, témától függetlenül. 

Egy tapasztalt cég minőségi étkeztetése megmutatja a résztvevőknek, hogy nem csak törődsz velük, de csodálatos ízlésed is van – mutasd meg nekik, hogyan is zajlik a te szervezésedben egy igazán emlékezetes esemény.