Őszi születésnapi zsúr ötletek – falatkák, hidegtálak kicsiknek és nagyoknak

Egy születésnapi gyerekzsúr szervezése nagy fejtörést okozhat bárki számára. Érdekes programokkal, szép dekorációval na meg persze olyan menüvel kell készülni, amit mindenki szívesen fog elfogyasztani.

Főleg, ha ősszel kell szervezni egyet, amikor a gyermekek által igazán kedvelt gyümölcsök és zöldségek nagyja már nem szezonális! Főleg, ha ősz végén kerül megrendezésre, amikor a szőlő sem nagyon terem.

Az őszi születésnapi zsúrok menüjének összeállításához hoztunk el ma egy mentőövet. Ezekkel nem lőhetsz mellé!

A fő szempontok 

Ahhoz, hogy mindenki a legjobban érezze magát, olyan ételeket kell az asztalra helyezni, amit a lehető legkönnyebb elfogyasztani kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

Ehhez fontos, hogy olyan ételről legyen szó, ami amellett, hogy finom: jól néz ki, változatos, nem maszatol, nem kell hozzá evőeszköz, kézbe fogható, gyorsan meg lehet enni és az sem árt, ha egészséges is.

Íme két szó, amik az összes fenti szempontot kipipálják: falatkák és hidegtálak.

Hogy miért?

A falatkák könnyen megfogható kis szendvicsek, amiket változatosan lehet elkészíteni és ízesíteni, így mindenki ízlésének meg fog felelni. Ha külön van tálalva, a gyerekek nem mindig esznek a szendvicsekhez zöldséget, azonban ha ráhelyezzük nem lesz ezzel gondunk. 

A lehetőségek tárháza végtelen. Készíthetünk akár márványsajtos feketeerdő sonkásat, tojáskrémeset, vagy akár körözöttes sonkásat is. Annak érdekében, hogy mindenki kedvében tudjuk járni, a húsos falatka mellett érdemes megjelennie hús nélkülinek, és a nagyobbak számára lazacosnak is.

A hidegtálak a lehető összes ízlésnek kedveznek, hiszen sokféleképpen lehet összeállítani. Elhelyezhetünk rajta sonkatekercseket, zöldségeket, mártogatós szószokat, kekszeket. A szószok és krémek a kisebbeknek és nagyobbaknak is bejön egyaránt, és azzal mártogathatnak, amivel csak szeretnének.

Egy mártogatós snack tálon helye van a zöldségeknek, szószoknak és krémeknek, sajtoknak, kekszeknek és akár kenyér falatoknak is. 

Sok idő az elkészítés?

A falatkák és hidegtálak elkészítése nem a leggyorsabb folyamat. Idő- és energiaigényes lehet, ilyenkor pedig érdemes lehet segítséget kérni – éppen ezért vagyunk, hogy segítsünk az ilyen helyzetekben. 

Falatkáink, hidegtálaink és csomagajánlataink közül bárki megtalálja és összeállíthatja a tökéletes menüt vendégseregének!

Bízd ránk a hidegtálak és party falatok elkészítését a gyerekzsúrra, hogy nyugodtan tudj készülni a szülinapi party-ra!

Oryx kiszállítási térkép Budapest
Budapest
Oryx kiszállítási térkép Budapest
Pest megye

Fehér(zóna)

Kosár összeg Kiszállítási díj
≥ 8000 FT
900 FT
≥ 15.000 FT
0 FT
≥ 30.000 FT
0 FT
30.000 FT <
0 FT

Sárga(zóna)

Kosár összeg Kiszállítási díj
≥ 8000 FT
1790 FT
≥ 15.000 FT
990 FT
≥ 30.000 FT
0 FT
30.000 FT <
0 FT

Narancssárga(zóna)

Kosár összeg Kiszállítási díj
≥ 8000 FT
2790 FT
≥ 15.000 FT
1790 FT
≥ 30.000 FT
990 FT
30.000 FT <
0 FT

Piros(zóna)

Kosár összeg Kiszállítási díj
≥ 8000 FT
3790 FT
≥ 15.000 FT
2790 FT
≥ 30.000 FT
990 FT
30.000 FT <
0 FT

Az alábbi településekre, illetve kerületekbe már 30 szendvics felett ingyenesen szállítunk: Budapest XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXIII kerületeiben, Gyál, Ócsa, Felsőpakony, Alsónémedi, Vecsés, Üllő, Monor, Vasad, Monorierdő, Csévharaszt, Péteri, Bénye, Gomba, Gyömrő, Maglód, Mende, Ecser, Pécel. Kiszállítást minimum 20 db szendvics rendelése esetén tudjuk biztosítani.

Budapest további kerületeibe, illetve Pest megye tőlünk távolabb eső településeire 100 db szendvics rendelése estén tudjuk biztosítani az ingyenes kiszállítást. A minimum rendelés 50 db szendvics.