Barion Pixel

Közkívánatra: Zárt szendvicsek, már másnapi rendeléssel és kiszállítással

A kísérletezési vágy nem hagy minket nyugodni, miniszendvicsek és falatkák terén is készülünk már sok sok újdonsággal, de még ne szaladjunk ennyire előre, mindent a maga idejében :). Annyit elmondhatok azért róluk, hogy azoknak, akik szeretik az egzotikus ízeket, igazán kedvezni fogunk :). Na de kanyarodjunk is vissza a zárt szendvicsek világába, sok újdonságot nem csempésztünk bele új termékeinkbe, csupán a Ti visszajelzéseitek alapján leginkább kedvelt miniszendvicseket és falatkákat gondoltuk újra nagyobb, kiadósabb formában, és zártuk őket be kb 20 cm hosszú mini baguettekbe. 

Fontos szerepet tölt be itt is a higiénikus, elkülönített csomagolás, melyet miniszendvicseink esetében is megoldottunk, kérésre rend szerint külön csomagoljuk dobozonként a fejenkénti 4-5 db miniszendvicset. A zárt szendvicsek esetében is ez teljes mértékben igaz, így semmilyen kontaktus nem keletkezik adott rendezvényen, vagy eseményen más résztvevőkkel. 

A már megszokott miniszendvics fajták közül a legnépszerűbbeket választottuk ki első körben, hogy megalkotjuk őket nagyobb verzióban is. Itt-ott picit változtattunk, alakítottunk az alap ötleteken. Például márványsajt krémes feketeerdősonkás miniszendvicsünk csodaszép díszítőelemét, a madársalátát zárt szendvicsünkben a karakteres ízvilágú rukkola salátára cseréltük le, vagy például lazacos szendvicsünk kapott néhány bébispenót levelet is. Bazsalikomos pestos mozzarellás szendvicsünk, vagy tonhalkrémes szendvicsünk összetevőin viszont nem változtattunk. 

Teljesen új ízként debütál kukoricás salátás csirkemell sonkás szendvicsünk melyben a finom reszelt gouda sajt és friss paradicsomszeletek ízharmóniáját a majonézes alapú salátába rejtett fűszerek teszik tökéletessé. Másik újoncunk, a prosciutto cotto olasz főtt sonkás szendvicsünk, melybe a füstölt mozzarella szeletek mellett ízletes articsókát is csempésztünk. 

Zárt szendvicseinket bártan ajánlom bármilyen üzleti megbeszéléshez, tárgyaláshoz, vagy például egy gyors, de laktató és finom irodai ebédként is, hiszen ugyan szendvicseink igazán laktatóak és kiadósak, mégsem fogják leterhelni úgy a gyomrot, mint például egy ízletes kézműves hamburger vagy egy finom pizza (azt hagyjuk meg vacsorára :)).