Barion Pixel

 Így lehet sikeres és emlékezetes a céges rendezvényed

Akár céges rendezvényről, esküvői fogadásról vagy születésnapi partiról van szó, egy esemény lebonyolítása kemény és összetett feladat lehet, ahol rengeteg fontos döntést kell meghoznod és lényegtelennek tűnő apróságra kell odafigyelned ahhoz, hogy felejthetetlen élménnyel ajándékozhasd meg a vendégeidet.

A cél elérése azonban kihívást jelenthet, különösen ha azt sem tudod, hol kezdd el a tökéletes esemény megszervezését.

Catering cégként számos sikeres rendezvény részesei és hozzájárulói lehettünk, így szeretnénk megosztani veletek néhány tippet azzal kapcsolatban, hogyan szervezhettek olyan partit, amit biztosan sokáig fognak emlegetni a meghívottak, akik pedig valamilyen oknál fogva lemaradnak róla, nagyon bánni fogják, hogy így alakult!

céges rendezvény

Egy jó rendezvény 5 kihagyhatatlan részlete

Szervezés

Egy sikeres rendezvény kulcsa nem más, mint az alapos tervezés és a hibalehetőségek minimalizálása. 

Kezdd a szervezést a költségvetés fixálásával, a vendéglista elkészítésével és a megfelelő helyszín kiválasztásával. Gondolkodj el előre az időponton, a dresscode-on és a témán is, hogy a meghívók kiküldésekor már biztos lehess ezek mindegyikében!

Szánj magadnak elég időt mindennek a megszervezésére, mert az utolsó pillanatban bekövetkező változások stresszhez és hibázáshoz vezethetnek. 

Téma

Nem feltétlenül muszáj egy tematikát aggatnod az eseményedre, azonban ha van egy témája a rendezvénynek az szórakoztatóbbá és emlékezetessé teheti azt. 

Legyen szó a Nagy Gatsby-ről, esetleg egy Hawaii vagy Pop-zene ihletésű buliról, a téma megadhatja az alaphangot, segíthet a megfelelő dekoráció kiválasztásában és az étlap összeállításában is. 

A meghívóban jelezheted a buli tematikáját, így akár jelmezben is érkezhetnek a vendégek, emellett pedig készülhetsz az alkalomhoz illő italokkal is. 

Dekoráció

Gondolj csak bele, mennyi időt fordítunk az otthonunk díszítésére: ez nem véletlen. A dekoráció jelentős szerepet játszik a rendezvények esetében is abban, hogy komfortosabban érezzük magunkat.

A léggömbök, színes égők, mintás tányérok, élénk terítők és minden más, ami pluszban hozzáad a helyszín megjelenéséhez, azt a meghívottak is értékelni fogják.

Hangold össze a buli tematikájával a dekorációt, vagy válassz összeillő színkombinációkat, formákat vagy hangulatú díszítőelemeket. 

Szórakozás

Nem lehet sikeres egy esemény, ha a meghívottak közül bárki unatkozik. Éppen ezért ajánlott, hogy biztosíts lehetőséget azok számára is a szórakozásra, akik nem találnak beszédtémát másokkal.

Például egy DJ, élőzene vagy bűvész felbérlése az előnyödre válhat, és biztos lehetsz benne, hogy a vendégek értékelni fogják a befektetett energiát.

Egy igazi kötetlen parti esetében szervezhetsz karaokét, de akár egy kis koktél készítő sarkot is felállíthatsz, vagy pantomimest is leszerződtethetsz. 

Étel és ital

Természetesen az ételek és az italok minden esemény kritikus elemei, hiszen korgó hassal nem engedheted el magadat igazán – és a vendégeid sem fogják.

Éppen ezért mérd fel előre a terepet allergiák és ételérzékenységek esetében, és keress profikat, akik segíthetnek neked, hogy biztosan levehess felkészültségeddel és finomságaiddal a lábáról a vendégeidet.

De hogyan mehetsz biztosra, ha az ételekről van szó?

hidegtál céges rendezvényhez

Miért fontos a jó catering?

A vendéglátás minden rendezvényen az egyik legfontosabb szempont, és nem csak az éhes vendégekről van szó ebben az esetben: fontos, hogy olyan élményt nyújts, amelyre emlékezni fognak. 

A jó catering megadhatja a rendezvényed alaphangját és maradandó benyomást hagyhat a meghívottakban – de csak akkor, ha minden részletre odafigyelsz!

Nagyszerű első benyomást kelt

Amikor a vendégek megérkeznek egy rendezvényre, az első dolog, amire felfigyelnek, az az étel. A jól összeállított, ízletes falatok pozitív első benyomást keltenek, és megadják az alaphangulatot az esemény további részére, emellett pedig beszédtémát is adnak az ismeretlenek számára, így gyorsan barátságos hangulatba kerülhetnek.

Örömet és elégedettséget biztosít

Egy eseményen tálalt ételek abban az esetben tökéletesek, ha megfelelőek a vendégek étkezési korlátozásainak, allergiáinak és életmódjuknak. Ha odafigyelsz az ízlésükre, az boldogsággal töltheti el őket, így pozitívan fognak rád és a rendezvényedre is emlékezni, hiszen úgy érzik majd, hogy különös figyelmet szenteltél az ő ízlésüknek. 

Hozzád az élményhez

Egy szépen összeállított tálalóasztallal, gyönyörűen elrendezett falatka szendvicsekkel és mutatós hidegtálakkal látványos lakomát varázsolhatsz a vendégeid számára. A szendvicsek esztétikus megjelenése, a finom ízek és a változatos feltétek mindenképpen hozzáadnak az élményhez, hiszen kedvükre válogathatnak, csemegézhetnek és kísérletezhetnek az ízekkel.

Egy sikeres és emlékezetes esemény megszervezéséhez gondos tervezés és kiváló catering cég szükséges. Ha fontos számodra, hogy a rendezvényed felejthetetlen legyen, vedd fel velünk a kapcsolatot és válasszuk ki együtt a partidhoz leginkább passzoló finomságokat!

Van már elképzelésed arról, minek örülnének a vendégeid?

Változatos falatkáknak?

Semmihez sem fogható szendvicstortának?

Különleges hidegtál-koszorúnak?

Nézz szét a kínálatunkban!