Barion Pixel

Vigyük ki a csapatépítőt a szabadba!

A csapatépítők szervezése elengedhetetlen abban az esetben, ha az együttműködés elősegítéséhez, a morál javításához és a szervezeten belüli termelékenység fokozásához keresünk hatékony eszközöket.

Míg a hagyományos beltéri csapatépítőknek is megvannak a maguk előnyei, addig a szabadban rendezett események teljesen új lehetőségeket rejtenek magukban, akár azt is mondhatnánk, hogy egy másik dimenzióba repítenek.

Ebben a blogbejegyzésben végigvesszük a szabadtéri csapatépítők előnyeit és kiemelünk néhány finomságot is, amely biztosan még ízletesebbé és emlékezetesebbé teszi majd az eseményt!

Miért éppen a szabadban?

Kicsit minden jobb, ha a ragyogó napsütés simogatja a bőrünket, nem igaz? Ez a csapatépítők esetében is így van! 

Ne zárd be a négy fal közé az év egyik legmotiválóbb eseményét, engedd, hogy a dolgozóid, kollégáid igazán szárnyra kaphassanak!

A jó idő felszabadító ereje:

Ahogyan azt már korábban is említettük, napsütésben és kellemes időben mindannyian jobban érezzük magunkat, hiszen az időjárás hatalmas mértékben befolyásolja a hangulatunkat.

A szabadtéri csapatépítő rendezvények felszabadító és felemelő élményt nyújtanak: a friss levegő, a gyönyörű környezet és a nyugodt légkör lehetővé teszi, hogy az év többi napján az iroda székeit koptató munkavállalók végre fellélegezhessenek.

Változatos programok:

A szabadtéri csapatépítő események esetében sokféle programötlet fogalmazódhat meg benned.

Veheted játékosra a figurát és különböző interaktív, csapatépítő játékokkal készülhetsz: ezek lehetnek bizalomépítő játékok, együttműködésre ösztönző feladatok vagy bármely olyan elfoglaltság, amely mindenki arcára képes mosolyt csalni. 

Ha megmozgatnád a csapatot, nincs más dolgod, mint röplabda, foci vagy váltóversenyeket rendezni. Ezek szintén sokat erősíthetnek a csapatmunkán, illetve a fizikai jólétet is javíthatják. 

Amennyiben inkább úgy érzed, a cég munkatársainak pihenésre és beszélgetésre van szüksége, szervezhetsz egy csodálatos pikniket is. Terítsetek le pokrócokat, készüljetek hideg italokkal, friss gyümölcsökkel vagy süssetek különleges süteményeket! 

Praktikus szendvicsek és hidegtálak: 

Ha már az ételeknél tartunk.. Mindenképpen fontos, hogy ízletes harapnivalókkal készülj.

Bármilyen típusú is a csapatépítő: sportos, játékos vagy beszélgetős, abban biztos lehetsz, hogy egy bizonyos ponton korgó gyomrok hangjára leszel figyelmes.

A hidegtálak tökéletes választásnak bizonyulnak abban az esetben, ha például piknikezésre kerül a sor – együtt próbálhattok ki különleges ízeket és izgalmas ízkombinációkat a pokróc kényelmében, és egymás remek társaságában.

Azonban ha nagy a jövés-menés és éppen csak néha van idő bekapni egy-két falatot, akkor mindenképpen a falatkák lesznek a nyerők! Amellett, hogy elfogyasztásuk gyors és egyszerű, a méretük miatt jóval többet kipróbálhatsz belőlük – hiszen ki ne szeretne ízletes szendvicseket kóstolni?! Lehetőleg minél többfélét!

Ezeket a finomságokat ajánlja az Oryx Ízek a csapatépítődre!

Természetesen nincsen olyan falatkánk vagy hidegtálunk, amelyeket ne ajánlanánk a csapatépítő eseményre, hiszen minden termékünk egyedi, különleges és ízletes ízvilággal párosul, így elképzelhetetlen, hogy ezek ne kerüljenek az esemény középpontjába!

Vannak azonban titkos aduászok, amelyeket most megosztunk veled!

Cst!

Ne mondd el senkinek! Legyen meglepetés, hogy milyen finomságokkal készülsz!

Harapnivalók

Nincs is kérdés! Mindenki imádja a magyaros ízeket. Egy csapatépítőn biztosan telitalálat, ha hazai finomságokkal próbálkozol, hiszen a körözött és a kolbász olyan tökéletes, magyaros kombináció, hogy biztosan elfogynak a falatkák a tálcáról.

A kaviáros falatkánk azt kiáltja: “ A kollégáknak csak a legjobbat”. A kaviár exkluzív alapanyagként biztosan sok szemet (és szájat) fog magához vonzani, hiszen nem mindennapi étkezési szokás friss kaviárt fogyasztani, főleg nem isteni füstölt lazac társaságában.

Oh! Egy falatka nyár! Avokádókrémes szendvicsünk nem csak a vegetáriánusokat de mindenkit le fog nyűgözni, aki friss ízre, mégis laktató szendvicsre vágyik. 

Hidegtálak

Ahogyan a falatkák közül, úgy a hidegtál esetében is a magyar szívekhez közel álló hidegtálat ajánljuk első körben. Egy nemzetközi cég esetében a hazai ízek a lelket simogatják, addig a külföldi munkavállalóknak megmutathatjátok, melyek is azok az alapanyagok, amelyek nem hiányozhatnak egy itthoni konyhából.

Ha igazán lenyűgöznéd a csapatot, akkor a sajtkirály hidegtállal elérheted azt, hogy extrán leessen az álluk. Rengeteg különféle ízletes sajt, friss alapanyagok, elegáns megjelenés. Kell ennél több? Legyen egyszerre ez az egyik harapnivaló, illetve az asztal egyik legékesebb dísze!

Vegán hidegtálunkon mindent megtalálhatsz, ami csak egy frissítő ízélményhez kell. Mámorítóan selymes krémek, roppanós és friss zöldségek és megannyi csodálatos alapanyag. Kóstoljátok meg együtt a különleges mártogatósainkat és válasszátok ki a kedvenceiteket! 

Találkozzunk a rikító kék ég alatt, az élénk zöld réten!

Ha a csapatépítőt a szabadba viszed, az lehetőségek végtelen tárházát nyitja fel egy igazán élvezetes élmény érdekében.

A jó idő felszabadító hatása praktikus étkezési lehetőségekkel kombinálva – mint például a hidegtálak és a falatkák –  nyugodt és természetes hangulatot teremtenek. 

Miért nem szervezed a következő csapatépítőt te is a közeli parkba, esetleg az egyik kolléga kertjébe, vagy egy csapatépítésre optimalizált szabadtéri telekre?

Élvezzétek együtt a természet szépségét, a finom ízeket, a maradandó emlékeket és kovácsoljátok össze a csapatot, hogy az év közbeni nagy hajtás során felemlegethessék maguknak, milyen különleges munkahelyen is dolgoznak. 

Te melyik finomságokat rendelnéd meg a csapatépítőre?