Barion Pixel

A sztárok kitálalnak – ezúttal hidegen

A hidegtálak minden évszakhoz, időszakhoz és bármilyen alkalomhoz passzolhatnak, szinte nincs is olyan esemény, vagy helyzet, amikor a hidegtálak részvételének lehetőségét kizárnánk. Ezen stílus mindig képes hódítani és kielégíteni a korgó gyomrokat.

És bizony, nincs ez máshogyan a sztárok, illetve a celebek világában sem, sőt, a sztárok beosztott, sokszor percre pontosan meghatározott és rohanó napjaihoz talán még jobban is passzol a hidegtál, mint bármilyen más területhez.

Ismerkedj meg az Oryx Ízek világával!

Sztárok, celebek és hidegtálak

A(z) (igazi) sztárok és celebek élete sokszor – a látszat ellenére – nem könnyű. 

Rengeteg helyen meg kell jelenniük, sokszor rövid időn belül, állandó jelenlét az online és egyéb médiumokban és folyamatos szereplés, sokszor szinte szünet nélkül. Komolyabb pihenők nélkül egyik városból, vagy országból utaznak a másikba, közben küzdeniük kell a jetleggel, a komoly elvárásokkal, hiszen mindig tökéletesen kipihentnek és tökéletesnek kell tűnniük – ez pedig sokszor nem könnyű. 

Akár modellekről, színészekről, tévés személyiségekről, vagy akár mondjuk influenszerekről beszélünk, elég nagy az elvárás feléjük, nyomás alatt élnek, így életformájuk komoly áldozatokat követel tőlük. Hamar felborul a biológiai egyensúly és jöhetnek a problémák, melyeket ha nem kezelnek megfelelően, könnyen valamilyen függőség, vagy esetleg a végzetes teljes kiégés felé mutathatnak.

Sok szegmense és tünetegyüttese van a sztárokat és celebeket érintő problémáknak, melyeket tudni kell kezelni és kordában tartani, de az étkezés az egyik legfontosabb terület, hiszen enek rendszertelensége, vagy éppen hiánya következtében sok és komoly probléma indulhat el, melyek, mint lavina a lejtőn, sokszor visszafordíthatatlan károkat és bajokat okozhatnak és amire sokszor akár a karrierjük is rámehet.

Engedd meg, hogy bemutatkozzunk Neked!

rendezvény

Idő és diéta keresztmetszete: a hidegtál

A modelleknél kiemelten fontos és problémás terület az étkezés, és ha el is tekintünk a túlzásba vitt diétától, alapesetben is jól át kell gondolniuk minden étkezést, de a más területeken működő celebeknek is megfontolt lépéseket kell tenniük ez ügyben.

A hidegtálak nemcsak időt spórolhatnak sok esetben, hanem diétás időszakok esetén is kiváló megoldásként szolgálhatnak. Bárhol bevethetőek és fogyaszthatóak, ráadásul nagy előkészületekkel sem jár elfogyasztásuk, így tehát igen kedveltek fentebb nevezett körökben. 

Ezen okoknál fogva természetesen a legtöbb nagyobb, akár világhírű rendezvény is komoly összetételű, ízvilágú és sokszor elképesztő mennyiségű hidegtálat vonultat fel.

Így természetesen igen sok kép, poszt, vagy videó is található sztárokról és hidegtálakról, vagy éppen kedvenc, akár saját maguk alkotta hidegtálas kedvenc ételeikről. 

Vess egy pillantást az Oryx Ízek hidegtáljaira!

Ahogyan Chrissy Teigen is…

Chrissy Teigen kapásból jó példa arra, hogy a modellek és az ismert tévés személyiségek is kedvelik a hidegtálakat, hiszen Ő mindkettő kategóriát képviseli. Elsőként jöjjön Chrissy hidegtál posztja, melyen egyértelműen átjön, hogy a topmodell-tévésztár is rajongója a hidegtálaknak. 

Káprázatos, elképesztő és ínycsiklandozó hidegtálak láthatóak Chrissy fotóin, gyakorlatilag azonnal megéhezik, aki  csak rájuk néz! 

Arra viszont fogadni is mernénk, hogy ilyen tálak mellett is figyel vonásaira a népszerű sztár, hiszen ez az Ő életében is igencsak fontos tényező. 

A Grammy nagyágyúja

Második példának egy igazi nagyágyút mutatnánk, mégpedig annak okán, hogy a Grammy díjátadón is ezen, illetve hasonló hidegtál csodákat és kompozíciókat szolgáltak fel a legmagasabb köröknek és a legnagyobb sztároknak! Ez már látatlanban is igen jól hangzik, de elnézvén a képeket, nem kérdés, hogy szívesen ennénk belőlük, amennyit csak lehet!

Ez bizony már a legfelső top-kategória és az ízek sem lehetnek kevésbé vonzóak, mint a tálak kinézete!

Már ennyi bizonyíték is elég lenne a hidegtál világméretű népszerűségre, de itt persze még közel sincsen vége!

Válassz minket és olvasd el korábbi blogjainkat!

esemény helyszíne

Van tovább is!

Egy magyar vonatkozású hidegtál poszt is világot látott tavaly Karácsonykor: Bukovicsné Békefi Daisy, kecskeméti influenszer megható karácsonyi Instagram posztjában az egyik főszerepet egyenesen 20 kilogrammnyi hidegtál kapta, mellyel szép számban összegyűlt családját lepte és vendégelte meg.

Gyönyörű képek és gusztusos tálak jellemezték Daisyék Karácsonyát!

Számtalan példát lehetne hozni az ismert sztárok világának és a hidegtálak csodáinak találkozására, de ezen kis ízelítő is elég világosan mutatja, hogy a hidegtál évszámtól és divattrendektől függetlenül állandó és örök. Több tízezer különféle összetételű hidegtál kerülhet felszolgálásra csak egyetlen másodpercen belül a világon és amíg ez így marad, nem kell aggódnunk a hidegtálak jövője felől.

Megkívántad a sztárok hidegtálait? Próbálj ki Te is hasonló hidegtál-csodákat! 

Hideg nyomon

Akit érdekelnek további sztárok hidegtálai, a világhálón kedvére találhat hasonló jellegű képeket, videókat és posztokat. Ajánlott keresőszavak: celebrities, stars, actors, actresses és cold dishes, food, tasty foods.

Örök stílust, ízlést és szenvedélyt hordoznak magukban az igényesen és nagy gonddal készített hidegtálak és biztosak vagyunk benne, hogy Nektek is rengeteg örömet fognak okozni az Oryx Ízek hidegtáljai a 2024-es évben is! 

Keressetek minket, kóstoljatok meg idén minél több Oryx Ízek hidegtálat és hódoljunk együtt ezen étkezési és tálalási forma csodálatos ízeinek és szenvedélyének!