Barion Pixel

Tavaszi üzleti események catering kisokosa

Üdvözlünk ebben a szendvicsekkel és hidegtálakkal teli kalandban! Ideje leleplezni, melyek is azok a pontok, amelyeket nem téveszthetsz szem elől, ha egy tavaszi céges rendezvény szervezésén dolgozol, kifejezetten a catering témakörre hangolódva.

Na, de ne hagyjuk magunkat megtéveszteni a hagyományos “száraz” catering téma által!

Itt a tavasz, virágba borulnak a fák, és egy újabb szezon kezdődik az üzleti események világában. És mi más lenne erre az alkalomra való készülés során tökéletesebb, mint egy catering kisokos átlapozása? 

Finom ételekkel még az unalmas prezentációk is elviselhetőbbé válnak, és ki tudja, talán a vendégek egy új ízkombináció hatására könnyebben össze is barátkoznak kollégáikkal.

Elérkezett tehát az idő, hogy megosszuk veled a legjobb tippeket és trükköket, hogy a rendezvényetek igazi sikerré váljon. 

1. Készíts elő egy kérdőívet!

Mielőtt megkezdenénk a tervezést és a kreatív ötletek felvonultatását, érdemes lenne eleget tenni egy fontos előkészületnek. 

Ha tudni szeretnéd, hogy milyen ételérzékenységekkel vagy speciális étrenddel rendelkező vendégeid lesznek (például vegánok vagy vegetáriánusok), érdemes lehet egy kis kérdőívet küldeni az esemény meghívójával együtt. 

Így könnyen tudjuk személyre szabni az ételeket, és mindenki elégedetten fog 

távozni.

2. Kreatív tálalás, kiváló díszítés!

A tavaszi események különlegesek, és érdemes az ételkínálatot is erre hangolni. 

Gondoljunk csak bele, milyen fantasztikusan mutatnak a színes, friss zöldségek és gyümölcsök egy szépen megterített asztalon! 

Kísérletezzünk bátran a tálalással és a díszítéssel, például friss virágokkal vagy apró dekorációs elemekkel.

3. Legyen szendvics is, meg hidegtál is!

Mert ki mondta, hogy csak egy típusú étel lehet az eseményed cateringje? 

Kínálj széles választékot mind a szendvicsekből, mind a hidegtálakból, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. 

Legyenek benne húsos, vegetáriánus és vegán opciók is, hogy senki se maradjon éhesen!

Reméljük, hogy ezek a tippek segítenek neked abban, hogy a tavaszi üzleti eseményetek valóban felejthetetlenné váljon, ha pedig szeretnétek, hogy mi gondoskodjunk az ételkínálatról, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. 

Az Oryx Ízek mindig szívesen segít, hogy az eseményed igazán emlékezetessé váljon, akár hidegtálaink, szendvicseink vagy falatkáink mellett döntesz, nem fogsz csalódni!

Írj bátran nekünk, és legyen a tavaszi rendezvényetek igazán különleges!