Barion Pixel

Szendvics rendelés kisokos: így csináld!

Gondoltál már arra, hogy milyen egyszerű és mégis zseniális megoldás lehet a szendvics rendelés, ha rendezvényt szervezel? 

Legyen szó céges buliról, családi összejövetelről vagy csak egy baráti piknikről a parkban, a szendvicsek mindenhol megállják a helyüket. 

De hogyan válassz, rendelj és szervezz meg mindent úgy, hogy mindenki elégedett legyen? Ebben a blogcikkben minden fontos tudnivalót megtalálsz a tökéletes szendvics rendeléshez, ha Oryx finomságokat falatoznál.

Mire számíthatsz tehát ebben a cikkben?

Íme néhány főbb pont, amiket részletesen átveszünk:

  • Mikor érdemes leadni a rendelést?
  • Mennyit rendelj, hogy mindenki jóllakjon, de ne pazarolj?
  • Hogyan add le a rendelést, hogy minden simán menjen?

Mikor rendeld meg a szendvicseket?

A szendvics rendelés időzítése nagyon fontos. 

Nálunk már hetekkel korábban leadhatod a rendelésed, de legkésőbb a kiszállítást megelőző nap 15:00-ig (szombati megrendelés esetén legkésőbb péntek 15:00-ig) be kell érkeznie hozzánk a kosaradnak, hogy biztosan időben tudjuk kiszállítani a finomságokat.

Ha már hetekkel korábban tudod, hogy szükség lesz a szendvicsekre, leadhatod a rendelésed, hiszen nem azonnal készítjük el ezeket, szigorúan a szállítást megelőzően, hogy biztosan frissen érkezzen meg hozzád.

Mennyi szendvicset rendelj?

A mennyiség meghatározása talán a legnehezebb rész, de ne aggódj, segítünk! 

Íme néhány tipp:

  • Vendégek száma: Általában egy felnőtt vendég 5-8 szendvicset fogyaszt el egy esemény során. Gyerekek esetében ez a szám 2-3 szendvicsre csökkenhet.
  • Esemény hossza: Ha egy egész napos rendezvényről van szó, érdemes több szendvicset rendelni, mint egy rövidebb, néhány órás összejövetel esetén.
  • Étrend és preferenciák: Vegyük figyelembe a vendégek különböző étrendi igényeit (vegetáriánus, vegán, gluténmentes stb.), és rendeljünk ezeknek megfelelően változatos szendvicseket.

Hogyan rendelj tőlünk?

A rendelés menete egyszerű.

Helyezd kosárba a termékeket, amelyekre lecsapnál, minimum 15.000 Ft értékben, jelezd, ha glutén- vagy laktózmentesen szeretnéd a szendvicsek valamelyikét kapni.

Add meg a szállítás idejét, és válaszd ki, hogy átutalással vagy bankkártyával fizetsz, esetleg a kiszállításkor készpénzzel.

A szendvics rendelés nem csak praktikus, hanem nagyon egyszerű is lehet, ha tudod, hogyan csináld. 

Reméljük, hogy ez a kisokos segít abban, hogy a következő rendezvényed alkalmával minden tökéletesen sikerüljön. 

Ne feledd, a jó előkészület és a megfelelő mennyiségű, változatos szendvicsek garantálják a sikert! 

Jó étvágyat és kellemes időtöltést kívánunk az Oryx szendvicsek társaságában.