Barion Pixel

Így haladtunk a céljaink felé 2021-ben – a legjobb pedig még hátra van!

Ajtók becsukása, fejezetek lezárása, mindegy, hogyan nevezzük:

amikor a következő év tervezéséről van szó, először az aktuális évre kell rápillantanod. 

Mit éltél meg? 

Milyen tapasztalatokat szereztél? 

Hová tartasz most?

Ha nem tudod pontosan, hogy hova kellene lepöttyintened azt a bizonyos “ Ön itt áll “ jelzést, akkor azt sem fogod tudni, hogyan juthatsz el oda, ahová szeretnél.

Így van ez a vállalkozások életében is – bármennyi nehézséggel járt az adott év, érdemes levonni a következtetéseket, tanulni a hibákból és újra, tiszta szívből örülni az idén elért sikereknek.

Ezért nagyon fontos számunkra az év végi felülvizsgálat:

a 2022-es céljaink megfogalmazása előtt úgy gondoltuk, hogy egy évösszegző cikk segítségével beavatunk Téged is az Oryx 2021-es évének izgalmaiba.

Van miért hálásnak lennünk!

Úgy tűnik, mintha csak tegnap lett volna, hogy a világ optimizmussal és energiával tele közeledett 2021-hez – ami gyorsan megtorpant, amikor a koronavírus-járvány újra és újra térdre kényszerítette a világot. 

A 2021-es év a remény és a motiváltság helyett teljesen máshogy kezdődött: bizonytalansággal.

“ Mihez kezdjünk most? “ – tettük fel a kérdést. 

Kinyithattuk volna ezt az üres könyvet, amelynek a borítóján egy díszes 2021 felirat állt, és hatalmas betűkkel belevéshettük volna: “feladom, lesz ami lesz!” 

De ez nem ránk vallana.

Mi inkább úgy döntöttünk, hogy veszünk egy nagy levegőt, és nem hagyjuk, hogy az tiszta, fehér lapokat – amelyeket lehetőségeknek hívnak – elnyelje az aggályaink sötét fiókja, amelyben talán sosem találjuk meg újra.

Elkezdtük megtervezni, felvázolni és megálmodni, milyen is lesz 2021 – mert aki mer, az már nyertes.

Nem is indulhatott volna jobban az új év..

Az első dolog, ami 2021-ben történt velünk: egy nagyon régóta dédelgetett álmunk vált valóra.

Végre, igazán hosszú idő után Üllőt hátrahagyva új, saját üzembe költöznünk Vecsésre.

Ez nem csak azért volt szuper esemény, mert végre sokkal nagyobb területen kezdhettük el a finomabbnál finomabb falatok elkészítését:

adott egy motivációs löketet is, és kristálytiszta üzenetet küldött nekünk azzal kapcsolatban, hogy bár elsőre megrémisztett minket a 2021-es év kihívásainak gondolata, nem szabad meghátrálnunk.

Az üzem kapacitásával együtt a csapatot is bővítettünk, így egyre több igazán odaadó és csodálatos munkaerőt köszönthettünk az Oryx közösségben.

A kiszállításokat is megreformáltuk 2 plusz kiszállítóval, emellett pedig több nagy céggel is kizárólagos szerződést kötöttünk, így az ő rendezvényeiken már biztosan mi fogjuk lebonyolítani a cateringet. 

Egy vállalkozásnak ennél nagyobb löketre nincs szüksége:

tudtuk, hogy az év sokkal több sikeres lehetőséget kínál számunkra, mint ahogyan azt korábban bármikor gondoltuk.

Ahol lehet, hogy Te is találkoztál velünk.. 

Vadászati és Természeti Világkiállítás

Erről az eseményről biztosan te is hallottál! Az Event Company jóvoltából a világszínvonalú eseményen mi is képviselhettük magunkat 20 napon keresztül.

Különleges alkalomra ízletes különlegességek dukálnak: különböző wrappokkal, isteni magyaros süteményekkel, friss ropogós pogácsával és egyéb sós-édes péksütikkel készültünk, hogy mindenki megtalálhassa azt az ízvilágot, amely a leginkább megörvendezteti ízlelőbimbóit. 

Ételek mellett mást is rejtett a tarsolyunk, hiszen mégis egy világszínvonalú rendezvényen vehettünk részt, ott pedig senki sem maradhat szomjas:

olasz habzóbor, panyolai pálinka és finom magyar borokat is kóstolhattak azok, akik elidőztek nálunk. 

Liszt Ferenc Zeneakadémia

Ajánlás útján keveredtünk a Liszt Ferenc Zeneakadémia büféjébe, ahol 2021-től megtalálhatóak szendvicseink és falatkáink is, így ha arra jársz, az előadás kezdete előtt mindenképpen érdemes megkóstolni a kínálatot – úgy hallottuk, tényleg ízletesek!

A büfé mellett az akadémia legtöbb privát rendezvényére is meghívást kapunk, amelyet mindenképpen hatalmas sikerként könyveltünk el. 

Zártkörű rendezvények – belépni tilos! 

A falatkáknak és a hidegtálaknak óriási sikere van egy-egy zárt körű rendezvények, privát események esetében is.

Szerencsére rengeteg visszajelzést kapunk, különösen a dél-koreai és a litván vendégek zengnek ódákat róluk – nevezhetjük ezt nemzetközi sikernek is?

Meglepően sok egyházi szervezet, pünkösdi gyülekezet, illetve a Magyar Máltai Szeretetszolgálat is rendelt tőlünk többször is az év során – így elmondhatjuk, hogy rengeteg olyan új közegben is kipróbálhattuk magunkat, amelyekig nem gondoltuk, hogy valaha elérhetünk.

Bár zuhanásra voltunk felkészülve, szárnyra kaphattunk..

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy nagyjából 70%-ban visszatérnek a megrendelőink – így biztosra állíthatjuk, hogy vannak olyanok, akiknek nagyon ízlenek a finomságaink.  

Mind cégeknek, mind pedig a magánszemélyeknek nagyon köszönjük a 2021-es együttműködést és közös munkát – mert nélkületek biztosan nem sikerült volna. 

De mi az, ami biztosan nem történt volna meg, ha Ti nem vagytok?

Míg az Oryx korábban egyéni vállalkozás volt, szeptember óta Kft.-vé nőttük ki magunkat, hiszen a tavalyi évhez képest háromszorosára növekedett a cég.

Reméljük, hogy a 2022-es év összefoglalójában is hasonlóan pozitív és örömteli pillanatokról számolhatunk be nektek – hiszen egy percre sem állunk le.

Igyekszünk továbbra is a legjobb minőségben, a legnagyobb odafigyeléssel, szívvel és lélekkel készíteni Nektek a rengeteg finomságot:

Te már készen állsz az új év szendvics és hidegtál újdonságaira?

Készítsd az ízlelőbimbóidat, mert ilyen élményben még biztosan nem volt részed!